Ens quedem sense mel (...i sense ruta!)

Hola famílies! Tornem a ser aquí. Ja portem quatre dies a Mas Batllori i estem a punt d'arribar a l'Equador d'aquestes inoblidables colònies. Durant aquests dies hem fet moltes activitats per aconseguir mel, però...ahir vam descobrir que tota ha estat robada per alguna abella entre nosaltres! Donem voltes dia i nit sobre qui podria ser la culpable, però de moment no hi ha manera de solucionar-ho. Malauradament, hem d'informar-vos de que aquest any ens serà impossible anar de ruta com a conseqüència de les mesures de prevenció establertes per la Generalitat durant el cop de calor a Catalunya. Així i tot, monitores i monitors ens esforcem a diari per mantenir als infants ben entretinguts! LLAMPECS Com ja us vam comentar a la passada entrada del blog, una maleta misteriosa va aparèixer a l'habitació de llampecs. Aquests dies els llampecs han aconseguit obrir el candau i a dins han descobert uns certificats de naixement molts estranys. Comencem a sospitar sobre les intencions que hi ha darrera el Balneari Grifols.
CORRECAS Correcamins hem seguit avançant amb el nostre Centre d'Interès. Estem tots a l'aguait del que succeeix cada nit quan els llops mostren els seus ullals i es manifesten entre els innocents vilataires. Aconseguirà el depredador neutralitzar a totes les seves preses?
LLOBATONS Llobatons han seguit desenvolupant i fent crèixer el seu país per tal d'estar al capdavant del rànquing. Segueixen intentant complir els seus objectius per aconseguir recompenses econòmiques i han desbloquejat la possibilitat d'inversió en escoles, hospitals i museus.
TRASKUS Traskus hem seguit avançant en els seus objectius: vam haver d'escollir el nostre camí en una història dins de la mansió de la família Clairemont Gautier. Cada destí ens va portar a més objectes misteriosos... què més els esperarà als nostres convidats? A més, hem pogut gaudir de la piscina i hem estat fent jocs d'estratègia.
TUTOUS Ahir vam caminar 20 km acompanyats de molts peregrins del Camino fins arribar a Pontevedra. Avui han seguit fent el Camino fins a Paxariñas on s'han pogut per fi banyar a la platja!

Post a Comment

Més recent Anterior