Dies sense ruta i una descoberta sorprenent

Bona nit famílies de l'esplai! Aquests dies hem estat buscant per tot el rusc i els seus entorns la mel que ens va ser robada a les abelles treballadores. Com que estavem molt cansades de continuar buscant i passar molta fam, avui hem decidit investigar el que estava succeint i, per sorpresa nostra, hem descobert que la nostra reina Mariona era qui s'estava menjant la mel robada! Estem terriblement espantats amb la situació, i ara ho veiem tot perdut... com ens ha pogut fer això la reina? què farem sense mel? i... com podrem sobreviure en el nou rusc?
I ara, us preguntareu què hem estat fent els grups aquests dies sense ruta: LLAMPECS Els llampecs hem continuat investigant les misterioses accions de les termes de Grifols. Gràcies a uns talps d'aquesta organització criminal hem descobert que tenim uns súper poders molt especials i els hem entrenat exhaustivament. Ja estem totalment preparats per lluitar contra aquells que no ens respecten i els pròxims dies seran crucials per nosaltres. Us seguirem informant.
CORRECAS Aquests dies els Correcas, vilatans de Sant Llopard, hem estat testimonis de més víctimes dels homes llop! Tot i així, hem escollit una nova alcaldessa i hem avançat en el compliment dels nostres objectius individuals…
LLUBAS Llubas han seguit complint objectius per poder fer un bon lideratge del seu país: per tal de poder invertir en el seu propi pais han realitzat tot tipus d'activitats que els han premiat economicament, i els rànkings han estat molt empatats! A més, també han fet les seves samarretes, que han quedat fantasioses!
TRASKUS Traskus hem aprofitat aquests dies d’onada de calor per a rebaixar l’activitat física, de manera que hem tingut temps per a connectar amb nosaltres mateixos i enfortir vincles dins el grup. Hem seguit avançant en els nostres objectius a la Mansió Moët-Chandon i s'han destapat identitats i descobert mentides... A més a més, vam fer bivac i hem ajudat a llampecs en una activitat: ha estat d’allò més xulo!
TUTOUS Tutous ens envien records des de Galícia: ahir van fer l'activitat especial i van poder gaudir d'una súper partida de paintball!

Post a Comment

Més recent Anterior