Primers dies de colònies

Hola famílies! Com esteu a casa? Nosaltres ens ho estem passant pipa! Ja vau presenciar el grandiós incendi al nostre anterior rusc. Hem arribat sanes i estàlvies al nou, i fins ara no hem fet més que treballar en aconseguir més mel per la nostra meravellosa reina Mariona. Estem dividits en grups d'abelles: tenim a les soldades, les meloses, les pol·linitzadores, les constructores i les educadores. Totes tenim un rol important dins la família i amb l'esforç de cadascuna aconseguim quantitats de mel molt altes.
L L A M P E C S Aquests dies, llampecs han arribat a les Termes de Grifols gràcies a un premi de la ràdio. De moment han gaudit d’unes estones profundament relaxants. Tanmateix, aquesta nit han trobat una maleta molt misteriosa a l’habitació. Com seguirà aquest misteri? C O R R E C A S Correcas han celebrat la festa major del poble de Sant Llopard del Camí. La festa major ha comptat amb moltes activitats, entre elles un bingo musical que infants van gaudir molt. Avui, però, s’han trobat amb que l’alcaldessa ha mort de forma sobtada! Què ha passat? L L O B A T O N S Llobatons formen part d’una organització mundial en la que cadascun juga el rol d’un país, que ha de cuidar i defensar, seguint uns objectius secrets. En un escenari de constant canvi i alteració, podran gestionar-ho tot tan bé com planegen i acabar al capdavant del rànquing mundial? T R A S K U S Traskus han estat convidades a una subhasta en la que res és com sembla. Tant bon punt entren, la famosa tiara de la família Clairemont-Gautier acaba sense subhastar-se davant la immediata mort de la matriarca de la família: la senyora Àgatha. A partir d’aquí, i seguint la història principal sobre la mort dins de la poderosa família, seran lliures d’actuar com sigui necessari per a obtenir els seus propòsits individuals. T U T O U S
Tutous van arribar a Vigo ahir i avui han fet el seu primer dia de ruta en el que han caminat 20 quilòmetres fins Cesantes seguint el Camino. Ha sigut dur però han arribat prou d’hora per descansar. Demà seguiran el camí fins a Pontevedra. A Galícia fa molt bon temps i s’ho estan passant d’allò més bé!

Post a Comment

Més recent Anterior