Ens acostem al final!

Hola famílies! Infants i monitors estem molt emocionats i ens divertim molt, però no tot dura per sempre i cada vegada estem més aprop de l'últim dia :( .
Avui Llampecs han decidit atacar l'organització criminal assentada a les Termes de Grifols i defensar els seus drets. Per tant, han engegat un pla per a difamar a les termes i que surti a la televisió.
Correcamins avui han fet jocs d'aigua on s'ho han passat d'allo més bé, i han enllaçat la diversió a un seguit de dinàmiques de cohesió de grup.
Llobatons han seguit fent activitats per desenvolupar els nostres països i han decidit crear una organització per col·lectivitzar tots els seus recursos.
Traskus avui han descansat una mica del Centre d'Interès i han estat tenyint les seves samarretes i rentant roba. A la nit, han pogut acabar el dia fent una activitat especial que els ha fet sentir molt units. Com s'estimen en aquest grup!
Com a esplai, ahir vam quedar bocabadats quan vam descobrir que la reina abelleta (aka Mariona la reinona) era corrupte i robava la nostra preciada mel. La reacció del poble han estat diverses pancartes contra la reina que l'han molestada molt i ens ha castigat a celebrar una gran marrana on el grup menys brut aniria de pet a la forca! Finalment, el turbulent regnat de la Mariona ha acabat a la nit quan ha mort en mans del seu enamorat.
Ahir Tutous van arribar finalment a Santiago i avui han celebrat el dia de Galícia visitant la ciutat. Demà ja marxen cap a Barcelona però tenen moltes ganes de retrobar-se amb la resta de l'esplai a les colònies.

Post a Comment

Més recent Anterior