CONTINUEM ENCANTANT... (VOS? ;P)

 Molt bones! Ja tornem a ser a Cal Diable després d'uns intensos dies de ruta. Per a la nostra sorpresa, al tornar hem descobert que les hècates ens havien enganyat i que les constel·lacions que havíem anat a buscar sense èxit realment no existeixen. Ens hem enfadat tant que han fugit corrent, què farem ara?

A tot això, llampecs segueixen superant fases del videojoc. Han treballat la no-discriminació, la orientació sexual i la identitat de gènere, cosa que els ha fet reflexionar per ser millors persones. Aconseguiran el seu objectiu d'assolir la perfecció?

Correcas, per la seva banda, preparen una manifestació per trencar amb el codi establert i així afavorir el romanç prohibit entre dues de les supernenas.

El reality en què participen llubas és cada cop més estricte i en aquesta ocasió s'han enfrontat al jurat d'un concurs culinari que no els ho ha posat gens fàcil.

Finalment, traskus han tornat al seu campament base després d'una exitosa fuga que els ha permès despistar la policia i tirar endavant el seu pla secret. 

Seguiu-nos a Instagram per anar veient com evolucionen les nostres aventures. Petonets estelars!















Post a Comment

Més recent Anterior