Anem de ruta!

Tots els grups han marxat de ruta i estan vivint experiències inblidables. Voleu saber com ens està anant??

Llampecs i correcas porten dos dies fent unes rutes circulars pels vols de la casa per conéixer l'entorn. A més, hem fet bivac pels entorns de la casa mentre observaven les constel·lacions i la lluna plena. 
Llampecs han anat per diversos camins per descobrir les diferents fons de la zona, també han visitat el poble de Pontons.


Correcas primer van pujar fins a Puig Castellar per contemplar les vistes de tot l'Alt Penedès i avui han fet una supergimcana pel poble de Pontons.



Llubas van caminar fins el poble de Font Rubí i avui s'han llevat ben d'hora per arribar fins Torrelles de Foix.


Traskus van arribar fins a Sant Martí Sarroca i avui han pogut refrescar-se en un riu que han trobat pel camí. Han acabat el dia aribant a Torrelles de Foix on s'han trobat amb Llubas, amb qui passaran la nit.



Les rutes de Cal Diable estan anant d'allò més bé i els infants estan descobrint tots els racons màgics de l'Alt Penedès i de tota la seva gent.

Per altra banda, el Tutous ja han arribat a Zarautz, s'han pogut banyar al mar, tot i que el temps no acompanyava, estan gaudint al màxim de l'experiència. Demà es dirigeixen cap a Donosti on hi passaran els útlims dies del viatge. Molta soooort <3 <3 <3 <3

Post a Comment

Més recent Anterior