S'acosta el final...

Hola familes! Ja s'acosta l'últim dia però encara ens queda per davant el gran combat final, bruixes-humans que determinarà el desenllaç de les colònies. És per això que avui tots els aprenents de l'escola Algebra s'han sotmès a un dur entrenament per aprendre habilitats que els permetran estar més capacitats en cas que els humans ataquessin. 

Llampecs han aconseguit finalitzar el videojoc "perfectum" i parlant amb el creador s'han adonat que han de ser millors persones i que assolir la perfecció és impossible.

Correcas han trencat definitivament el codi cosa que els ha permès establir unes noves normes i ajudar així les supernenas recolzant el seu amor prohibit.

A la gran final del reality show de Llobatons ha sortit a la llum que el jurat no és el que preten mostrar. Llobatons s'han aixecat en contra dels valors individualistes que el jurat els havia estat inculcant des dels inicis del programa.

Traskus han descobert que els líders de la organització treballen en veritat per el CNI, avui han fet un viatge a Korea del Nord i han robat els planols de la bomba més perillosa de la història de la humanitat. A més a més han preparat i realitzat una activitat de por per a la resta d'infants i monitors com a grup gran que ha triomfat de valent.

Tenim moltes ganes de veure-us però alhora ens sap molt greu deixar enrere aquest lloc tan màgic...

Recordeu estar atents/es al nostre Instagram per veure tot el que es cou per aquí.









Post a Comment

Més recent Anterior