SEGUEIXEN ELS ENCANTERIS A CAL DIABLE

 Bona nit famílies!

S'acaba ja el tercer dia d'aquestes increïbles colònies! Mentre Llampecs, Correcas, Llubas i Traskus segueixen descobrint secrets sobre el passat de les bruixes d'ÀLGEBRA, Tutous estan fent una ruta preciosa per Euskadi. Avui estan passant la nit a Deba, us en deixem una foto perquè veieu que segueixen sans i estalvis tot i estar-se topant amb moltíssimes sorpreses ;)

La resta de l'esplai ha sabut avui que haurà de marxar de ruta per buscar unes constel·lacions de vital importància per a les bruixes. Aconseguiran trobar-les?

Per la seva banda, els llampecs s'han posat en la pell d'algú que no hi veu i algú que no hi sent per acostar-se a altres realitats i així aconseguir acostar-se més a la perfecció (fins i tot han après llengua de signes!). Correcas estan desenvolupant els seus poders com a Supernenas passant tota mena de proves. Llubas segueixen superant reptes del reality en el que estan participant, però han d'anar amb molt de compte perquè no se'ls escapi res sobre la seva identitat secreta! I per últim, Traskus han descobert que ja formen part de la organització PANGEA i que estan implicades en el robatori d'uns documents de màxima importància.

Això és tot per ara des de Cal Diable, us mantindrem informats i informades i anirem penjant fotos a Instagram!! Salut i molts encanteris
















2 Comentaris

Mayte ha dit…
Quines cares de contents!!! 🙂
Anònim ha dit…
Que be us ho passeu!!! molta calor?
Rosa
Més recent Anterior