Sortida del NOVEMBRE

Hola famílies!

Ja hem tornat de la sortida d'aquest cap de setmana, i amb moltes aventures per explicar! Hem passat aquests dos dies a la casa de colònies El Pinatar, a Gualba. Ens hem hagut d'abrigar una miqueta, però hem gaudit de l'aire fresc de la muntanya i d'un cap de setmana genial tot l'esplai junt. Voleu sabes què han fet els grups aquest cap de setmana???


Aquest cap de setmana els Llampecs hem fet el nostre primer viatge junts i juntes per aprendre més sobre els poders de l'Elsa i hem anat a.... l'Índia!! Amb els poders de l'Elsa ens hi vam transportar i ens van rebre dues directores de Bollywood disposades a ensenyar-nos un seguit de tradicions d'allà. Tot va començar amb un ritual d'iniciació a la cultura Índia on ens vam pintar la cara amb el punt al front característic junt amb la vestimenta adequada i el més emocionant de tot... vam gravar una película curta de Bollywood!
Diumenge, per acabar, vam aprendre uns jocs tradicionals i no ens podíem oblidar de provar unes espècies del menjar indi que va ser d'allò més divertit ja que no estàvem del tot acostumats a sabors com el curri.
Estem super espectants per saber on anirem al proper viatge!

Aquest cap de setmana els Correcas han acabat tots els procediments necessaris per ser oficialment caçadors de monstres. Han afrontat les seves pors creant el seu propi monstre, i han pogut absorbir-ne tot el poder. A partir d'ara, no hi haurà qui els pari!
També han practicat l'autonomia baixant al poble de Gualba i jugant al joc de l'intercanvi amb una pinça al començament i aconseguint croissanets de xocolata i un skate al final! Els croissanets van desaparèixer ràpidament, però l'skate s'ha quedat amb nosaltres a l'esplai.
Ens veiem aviat!



Aquest cap de setmana els llobatons i les llobatones van salpar en cerca de la peülla del llobató, però en meitat del camí s'han quedat parats per la culpa de la poca força del vent. Per sort estaven davant d'una illa misteriosa, l'illa caníbal!!!! Un dels pirates va ser segrestat per tres caníbals amb la intenció de menjar-se'l. Els llobatons i llobatones es van fer passar per caníbals, per poder ajudar al pirata a escapar, després de fer unes proves d'iniciació ho van aconseguir.

L'endemà van tornar a salpar i per fi van arribar al seu destí, però es van adonar que el mapa estava malament, ja que havien arribat a l'illa de les iaies enfadades i no a la peülla del llobató. Quan volien marxar de l'illa, es van adonar que una de les capitanes s'havia enamorat d'una de les iaies i no volia tornar amb la tripulació. Els infants van ajudar la resta dels pirates a convèncer la capitana a acomiadar-se de la seva enamorada, tornar amb ells i poder continuar el seu viatge.

Quina serà la següent aventura que els espera?!



Traskus hem lluitat contra els guàrdies reials del regne de Rivëndell tot aconseguint la victòria i amb ella un regal del rei. El regal ha resultat ser un portal que ens ha portat al món dels avengers on els hem ajudat a retrobar unes gemes i a combatre al malvat Thanos. Al combatre a Thanos, hem trobat un mapa que ens ha conduït a un altre portal.
Què ens hi espera a l'altre banda? Què és aquest món on ens ha portat el regal del rei?




Els Tutous aquest cap de setmana s’han tornat a trobar els científics!!! Han travessat el portal i s’han trobat un món sense emocions i sentiments!!! Dissabte van estar fent diverses activitats per entendre millor les emocions i els sentiments propis. A la nit vam fer danses i vam cantar cançons amb els Mendrucs. Diumenge vam fer una petita excursió al poble de Gualba tot i no trobar el destí exacte... Va ser un matí molt profitós!!😊



Amb motiu de les eleccions del passat dia 9, durant aquesta sortida els Mendrucs hem estat parlant de política: hem explorat els nostres coneixements i originat algun debat, per acabar elaborant per nosaltres mateixos una proposta de pressupostos generals. A la nit hem fet danses amb tot l'esplai i hem tancat el dia fent una vetllada amb el grup de Tutous. Diumenge hem estat parlant de la comunicació dins el grup, la presa de decisions i hem començat a pensar quins projectes durem a terme aquest curs. Ha estat una gran sortida!



Post a Comment

Més recent Anterior