Sortida del desembre

Hola, hola famílies!!!

Aquest últim cap de setmana, l'esplai sencer ha anat d'excursió a la casa de colònies de Mas Banyeres, a Centelles, l'última sortida abans de gaudir de les festes de Nadal! I ho hem volgut celebrar jugant a la nit tot l'esplai junt als caçafantasmes. I ens ho vam passar d'allò més bé. 
A més, tots els grups vam preparar l'obra que representarem dissabte que ve. Ens veiem com cada any, a Mare de Déu del Roser a les 11h per celebrar les festes i acabar fent un pica-pica totxs juntxs!




Els llampecs, dissabte a la tarda, vam començar a preparar l'obra de Nadal que interpretarem el proper dissabte i ens ha costat molta feina fer els diàlegs, la representació...
A la nit, vam jugar al caçafantasmes amb tot l'esplai per la casa de colònies i després vam escoltar un conte del nostre amic el pingüí que ens explicava que el gel del Pol Nord s'està desfent i, en gran part, és culpa dels humans.
Al matí següent, després de fer els últims assajos de l'obra vam estar jugant lliurement pels terrenys de la casa i vam fer una cabanya, una llar de foc (sense foc!) i vam jugar amb tot el que ens trobàvem: pals, pedres, fulles...
Aquesta sortida els llampecs ens ho hem passat d'allò més bé!



Aquest cap de setmana els correcas hem conegut a la Maria, la nostra premoni carregada de motivació! No només això, sinó que per primera vegada hem desobeït l'ordre dels nostres caps caçadors de monstres per defensar unes criatures pacífiques que no havien fet res dolent, i així hem après que potser aquests monstres que cacem no són tant dolents com ens han descrit... Seguirem investigant! Finalment, hem preparat i assajat l'obra de nadal que tots i totes esteu convidats a veure el dissabte que ve! Quines ganeeeeees!!!




Aquest cap de setmana no han vingut els pirates a visitar als i les llubas, però igualment han fet un munt de coses i s'ho han passat pipa a l'última sortida de l'any! Dissabte van fer alguns jocs de coneixença per donar-li la benvinguda al seu segon premoni, l'Esteve. Després, van estar preparant l'espectacle que podreu veure dissabte vinent a la celebració de Nadal de l'esplai!! A la nit, tot l'esplai va fer el joc de cazafantasmas amagant-nos per tota la casa, quina estona més divertida! Abans d’anar a dormir, llubas van fer una estona de reflexió grupal per valorar com està anant aquest curs, si els hi agraden les activitats, els i les monis, la relació amb els companys i companyes, etc. Va anar molt bé i vam acabar amb una súper abraçada de grup! Diumenge van acabar de perfeccionar la sorpresa de Nadal i, a continuació, com a premi pel seu esforç, van jugar al seu joc preferit per unanimitat: el tot s'hi val! Ha estat una gran sortida i tenen moltes ganes d'ensenyar-vos el que hem preparat el dissabte 21, no us ho perdeu!!!😁


Aquest cap de seaman els Traskus hem preparat l'obra de Nadal que interpretarem el proper dissabte i ens ha costat una mica fer els diàlegs, la representació...
A la nit, vam jugar al caçafantasmes amb tot l'esplai per la casa de colònies i vam seguir amb jocs moguts però fora d’aquesta.
Al matí següent, després de fer els últims assajos de l'obra vam donar una volta pels terrenys de la casa i vem anar a veure un lloc on antigament les bruixes de Centelles sempre anaven.
Un cop al tren vam escoltar un conte del nostre amic el pingüí que ens explicava que el gel del Pol Nord s'està desfent i, en gran part, és culpa dels humans.
En aquesta sortida els Traskus ens ho hem passat molt bé!




En aquesta darrera sortida els Tutous vam anar a un món on hi havia molt poca creativitat, era un món on els encantava fer exposicions de tot, així que el Tutous en van fer una amb obres fetes per ells. Més tard vam preparar l'actuació de Nadal i per la nit vam jugar a un Caçafantasmes amb tot l'esplai i després vam jugar al contraban. Al matí següent vam acabar de preparar l'actuació i vam fer jocs varis. Ens ho vam passar genial!!


Aquest cap de setmana els Mendrucs hem fet dinàmiques per treballar la desigualtat i la pobresa a la nostra societat. A més, hem començat a planejar el viatge que farem el proper juliol... ja queda menys per conèixer el destí de les nostres últimes colònies. Per últim, hem preparat una cançó que us cantarem el pròxim dissabte per celebrar. Nadal tots i totes juntes!

Post a Comment

Més recent Anterior