Sortida d'OCTUBRE

Després del retrobament del primer dia, ja teniem ganes de marxar de sortida tots i totes juntes! Aquest cap de setmana del 26 i 27 d'octubre hem estat a la casa de colònies Mogent, a Llinars del Vallès. Us expliquem què ha fet cada grup!!




Aquesta sortida els llampecs hem fet uns quants jocs de coneixença per poder-nos conèixer entre nosaltres i a les nostres monitores. També hem escoltat molta música i hem ballat com mai!
Diumenge vam crear el nostre poble: Lampoville, al que li vam posar un museu, un mercat i, entre d'altres coses, un esplai!
Hem sigut poquets però ens ho hem passat d'allò més bé. Un cap de setmana molt marxós!

Aquest cap de setmana els Correcas hem sigut sis, i hem anat a un poble de l'interior de França per conèixer als caçadors de monstres més famosos del món!
Un cop allà, hem descobert que hi havia un monstre que es menjava el formatge de tot el poble, QUINA POOOOR!!! Per sort hem trobat als caçadors, i ens han ajudat a capturar al terrible monstre menjador de formatge. Tot ha acabat bé, per sort, hem après molt i ens ho hem passat superbé!i Quines ganes per la pròxima aventura!!!



Acabada la primera excursió dels Llobatons d’aquest any!! Han sigut dos dies suuper guays on ens hem conegut més i on ellxs s’han apuntat i han passat una entrevista grupal per ser tripulants d’un vaixell pirata on manen el Quicoyó, la Cami de Pooh i la Juraimon. A aquestxs pobres pirates els han destrossat el vaixell i han naufragat mentre buscaven un tresor... un tresor molt valuós que cap pirata ha trobat mai... la peülla del Llobató! Però, la Jelly-Lo els ha trobat abans i els ha robat el mapa. Com la trobaran ara? Amb l’ajuda del Llobatons, hem pogut fer una nova i bona tripulació amb ganes de treballar i disposats i disposades a fer el que calgui per trobar el tresor! Durant aquest cap de setmana, han après moltes coses sobre vaixells, han ballat i han fet un himne pirata... els hi espera una aventura magnífica!




Branca ens hem passat gran part de l’excursió donant-li moltes voltes pensant el nou nom del grup i ja podem confirmar que ens diem.... TRASKUS! I us preguntareu d’on ve aquest nom i és que som tan trastos que no sabem escriure bé el nostre nom 🙃
També vam tenir temps de visitar a dues astròlogues i la seva becària i les vam ajudar a trobar constel·lacions i a llegir l’horòscop. Quin missatge hauran trobat en les estrelles?





Aquest cap de setmana els Tutous hem aprofitat per fer diverses activitats i parlar moltes coses.
Dissabte vam fer activitats de coneixença i els Tutous mateixos van proposar idees pel seu Centre d'Interès. A la nit vam jugar a diferents jocs i vam fer un llop a les fosques...
Al matí següent vam marcarnos uns objectius i vam parlar sobre les coses que volem fer aquest any. Ha estat una excursió que ha donat per a molt!


El grup de Mendrucs comença el seu ultim any a l’Esplai, i ja podem confrimar que durant aquest curs alguns Mendrucs seran premonitors, però... realment estan preparats? A aquesta sortida hem posat a prova tots els seus coneixements sobre el funcionament de l’Esplai després de tants anys de formar-ne part, i podem dir que tenen bastant controlat el tema! Durant la sortida, hem fet dinàmiques per entendre què significa ser referent davant dels infants i on posar els límits entre infants i monitors.

Hem gaudit molt d’aquesta primera sortida del curs!



Post a Comment

Més recent Anterior