Ja hem tornat de ruta i sabem la veritat dels titans!

Després d'aquests dies de desconnexió, tots els grups han tornt a l'Olimpella d'Oriols. Llampecs, Correcamins, Llobatons i Tutous han complert els seus objectius i han aconseguit arribar als llocs on es proposaven.

Llamepcs van enfilar fins l'ermita de Santa Perpètua i van passar-hi el dia. Van aprofitar les fantàstiques vistes per descansar i fer diverses activitats!



Per la seva part, Correcas i Llobatons van anar fins a Sant Bartomeu del Grau, on van passar-hi la nit. Cadascun va realitzat un recorregut diferent i van poder descobrir unes vistes mercavelloses de la Plana de Vic i els seus voltants. Els Llobatons van aprofitar el dia següent per descobrir una mica més d'aquest increïble territori!




Per últim, els Tutous van fer les dues nits a for a Vinyoles i Sobremunt respectivament, caminant un bon munt de quilòmetres i gaudint dels diferents puigs de la zona, com el Puigmeló o el Puigtallada. Tot i la calor i la poca aigua que tenien, van aconseguir aguantar i han passat una experiència inoblidable.


Pel que fa a les aventures amb els semidéus de les diferents polis, durant la ruta no van poder trobar l'Olimp,però sí que van trobar diferents objectes dels déus com el raig de Zeus, el trident de Possidó, l'escut d'Ares o la llança d'Atenea...  Deixarien els objectes sols? Els hauran segrestat? Quant de misteri!

D'altra banda, cadascun dels grups ha anat introduint durant aquests dies diversos personatges que els han acompanyat i acabaran d'acompanyar fins al final de les colònies.

Per a Llampecs han començat a passar coses estranyes dins del seu món anomenat ELDEST. Les diferents races han hagut d'entrenar-se per fer front a la desconeguda força maligna que els rodeja. Estan cuidant uns ous de llangardaix per demostrar que son suficientment responsables per ser els escollits i cuidar l'ou de drac del malvat Galvatorix.

Els Correcamins han visitat diverses comarques des de l'útlima entrada al bloc! Primer van visitar la comarca dels ornitorrincs, on van ajudar una mare ornitorrinc a entendre que l'ou que guardava no era d'ornitorrinc sinó de pollet, encara que aquesta no tenia informació sobre la persona que buscaven. Avui han anat a la comarca de les sirenes i han ajudat a la sirena Crustàcia a trobar el seu talent amagat: Potser no cantava massa bé, però el ball era perfecte per ella! Com que l'han ajudat, els ha donat una petita pista que els podria portar per bon camí i trobar la seva companya perduda de la comarca Naeratus.

Els Llobatons han trobat una piràmide, la qual els hi indica a quin estament de la tribu pertanyen i quines funcions han de realitzar. A més a més, han descobert que el cap de la tribu ha mort i ha sigut assassinat per un dels seus membres. Han anat passant per diferents personatges i han anat trobant pistes que cada vegada els porten més aprop del culpable!

Els Tutous han anat aconseguint informació sobre els seus personatges i identitats, està tot molt interessant! Han anat fent aliances, descobrint els i les policies infiltrades i unint-se per a descobrir els secrets que amaga Vescatraz. A més, un nou pres ha desvelat un secret de la presó: cal que els i les Tutous visitin l'ala oest de la presó i saber què s'hi amaga... Quins secrets ens esperaran?

Per últim, dir-vos també que els Mendrucs ja estan arribant a l'etapa final del seu viatge. La ruta ha anat perfecte i han pogut conèixer el meravellós paisatge i les platges cantàbriques. El viatge ha estat fantàstic i ha servit moltíssim per unir al grup de joves. Ja tenim ganes de veure'ls i veure-les i que ens expliquin tot el que han descobert. Fins molt aviat!


Post a Comment

Més recent Anterior