SEGON I TERCER DIA DE COLÒNIES

Despertem els Déus interiors

CI GENERAL:
Abans d'ahir les diferents polis de Grècia es van donar compte que no tenien a ningú a qui adorar, i van arribar a la conclusió que necesitaven uns déus nous.
Per aconeguir-ho cada polis  van fer unes proves per veure si els seus habitants són dignes de ser Déus i poder substituir-los.







Malgrat els seus esforços, les polis es van quedar a les portes de poder superar el nivell necessari per ser divinitats.


Per una altre banda, com que desconeixiem la historia de com es va formar el món i tot el que coneixem avui en dia, van apareixer unes muses i ens van explicar l'origen dels Déus.



Ahir van venir a veuerens uns sacerdots amb un missatge per nosaltres, ens van dir que a la nit haviem de anar a veure l'oracle. L'oracle ens va dir que haviem d'anar a buscar als Déus al Olimp però malauradament no coneixiem la ubicació del lloc, així que ens vam dividir per edats per cobrir més territori, però degut al mal temps hem aplaçat el viatge fins demà.




LLAMPECS:

Els llampecs estàn en un món fantàstic en el qual hi han diferentes races, ahir es van dedicar a coneixer totes les races i avui descobriràn quins són els perills que els esperen en aquestes terres desconegudes per ells.




CORRECAS:

Els Correcas han aparegut en un món ple de comarques, actualment es troben a la comarca Naeratus. En aquesta comarca es troben a gent que està sempre feliç però que els hi ha desparegut algú però no saben com és ni on ha anat. Ells es dedicaràn a recorrer les diferents comarques d'aquest món per tal de trobar a aquesta persona.





LLOBATONS:

Els Llobatons es troben en una illa paradisíaca en la que hi habiten una tribu d'indigenes als quals se'ls ha mort el líder. Hauran de descobrir el perquè de la seva mort i trobar un digne successor per la important tasca de governar l'illa i als seus habitants.



TUTOUS:
Els Tutous, que es pensaven que havien entrat a  OT (Operacion Tutous), han rebut la carta d'ingrés a la pressó de Vescatraz. Durant la seva estada hauràn de descobrir el motiu pel qual han entrat i aconseguir una serie d'objectius. A veure si aconsegueixen sortir.



MENDRUCS:

Aquests dos dies, caminant per la costa  cantàbrica, Mendrucs hem gaudit de vistes precioses i hem guanyat a pols grans apats que hem agraït molt desprès de tant caminar. Hem passat per les poblacions de Liencres i Queveda, fent nit a dos càmpings molt acollidors. Demà farem un dia més relaxat que ens permetrà agafar forces per a seguir la nostra ruta al cent per cent l'endemà.





Post a Comment

Més recent Anterior