Últim dia i desenllaç del mite d'Olimpella

Últim dia
Hola famílies! Després d’uns dies de reflexió, us desvetllem el final de la història d’Olimpella.


Havent tornat de ruta, vam poder enxampar un tità que s’havia escapat, i després de molt interrogar-lo, ens va confessar que hi havia un traïdor ente nosaltres! També ens va informar d'una notícia terrible: la resta de titans venien a invaïr-nos, i arribarien durant el desè dia de colònies!
Vam decidir preparar-nos per plantar cara als titans i evitar la destrucció del món tal i com el coneixem, però ens vam veure sorpresos amb l'arribada dels titans el dia abans del que esperàvem! Amb l'ajuda dels semidéus, vam poder contenir-los el temps suficient per a amagar-nos a la sala encantada i resguardar-nos dels seus atacs.
Al matí següent havien desaparegut, així que vam aprofitar i ens vam sometre a un dur entrenament en un camp de batalla molt especial, sortint tots i totes molt preparats per poder plantar cara als titans, quan de sobte van reaparèixer els titans, liderats per el semidéu de Delfos, el traïdor.
Els nostres esforços no van ser suficients, vam veure com derrotavem a tots els semidéus, i quan ja no ens quedava ni bri d'esperança, va passar l'impensable: els éssers mitològics, amb l'ajuda de les armes i objectes dels Déus, van aconseguir vèncer els titans i tots junts els vam tancar de nou al tàrtar, per a no sortir-ne mai més!



Per sorpresa nostra, després de la victòria, es va manifestar davant nostre el déu Zeus, i ens va ajudar a reflexionar sobre la necessitat de respectar-nos els uns als altres, malgrat les nostres diferències. Vam donar les gràcies als éssers mitològics, per haver-nos salvat dels titans, i ens vam prometre viure tots en pau d'ara en endavant!






Han estat uns últims dies molt intensos, plens de sorpreses i moments que es quedaràn amb nosaltres per sempre, i per davant de tot volem agraïr a totes les famílies la contínua confiança en nosaltres, educant en el lleure a infants i joves, i vivint experiències que només podríem viure dins el món de l'esplai.

Us desitgem unes vacances genials a tots i totes, i esperem tornar-vos a veure aquest octubre amb les piles ben recarregades per un nou curs!




Post a Comment

Més recent Anterior