Celebrem la boda?


Aquest matí a Can Riera de Ciuret es celebrava la boda de Mai i Max. Hem conegut a tots els familiars de la família Ciuret, que estaven molt emocionats amb l’enllaç. Quan ja estaven a punt de donar el si, els familiars han començat a cantar sense poder evitar-ho, a més a més els vaixells que ens havien portat a tots a la illa han marxat sense explicació i ha aparegut una carta destinada a un tal “M. Ciuret”. Qui podria ser?

El casament no ha pogut seguir i ha crescut la desconfiança entre els familiars quan s’ha descobert que hi ha algú entre els que quedem a la illa que ha causat tota aquesta cantarella descontrolada.

Els Llampecs s’han trobat amb la Chas i han intentat animar-la fins que s’han adonat que no té emocions i per tant l’han d’ajudar a tenir-ne. La primera emoció que han començat a treballar ha estat l’alegria. S’ho han passat d’allò més bé rient, dient-se coses boniques, jugant amb l’aigua, fent-se pessigolles... Per la nit els Llampecs han descobert que gràcies a ells la Chas havia recuperat l’alegria.

Els correcas s’han dividit en els quatre grans clans del cérvol, el llop, el corb i la cabra. Dividits en aquests grups, han explorat la zona en busca de materials per construir diferents altars per diversos deus vikings.

Als llobatons els han visitat tres exploradors en una illa, amb l’objectiu d’agafar mostres d’unes flors misterioses que brillen durant la nit a petició d’uns científics que els han contractat. Els havien assegurat que la illa era simplement utilitzada per analitzar la flora, ja que no hi ha res més, però a la nit els llobatons han sentit sorolls estranys i s’han trobat amb unes pintures molt curioses que semblen haver estat fetes per algú...Que estrany...

Els Tutous han començat avui una dura i important tasca per poder aconseguir ser el faraó de tot el regne. A mesura que passi el temps, hauran d’anar fer diferents proves per aconseguir monedes i anar escalant els seus estatus socials. Aquesta vegada, han buscat tòtems. A la nit, s’ha fet una cerimònia d’ascensió segons el que havien guanyat durant el dia.

Mendrucs hem estat fent diverses reflexions durant el dia que els han fet aprendre molt. A vegades és important estar en grup per obrir-nos i expressar-nos millor, compartint pensaments i sentiments. Precisament això és el que també han fet a la nit, posant les seves pors al límit i gaudint de l’experiència en companyia.




Post a Comment

Més recent Anterior