Comencen les colònies 2018 amb Bodorriols!

 Després d’un dia ple d’aventures intrèpides, hem arribat a Can Riera de Ciuret!


El trajecte fins la masia Can Riera de Ciuret, on demà tindrà lloc el casament més important de la història entre les famílies Riera i Ciuret, ens ha permès gaudir d’un dia preciós de cel blau després d’un matí de pluja que ens acompanyava des de Barcelona!

Després de dinar, hem conegut el personal de Bodorriols, que seran les persones que ens acompanyaran i guiaran en la feinada que és preparar una boda! Hem conegut l’Spontex, cap de Neteja, la Lola i el Cello, caps de Cuina i Càtering, l’Alfred, cap de Fotografia, el Giorgio, cap d’Estilisme i la Maria, cap de Decoració. Amb ellxs, hem pogut provar les diferents tasques i repartir-nos entre elles depenent de les nostres habilitats. Ha estat molt divertit :)

A banda, també hem tingut una estoneta per estar amb els diferents grups d’infants i començar la gran experiència que seran aquestes colònies.

Els Llampecs han conegut els agents A i G, i han aconseguit desxifrar el missatge que els portava preocupant durant setmanes. Gràcies a la seva ajuda, han descobert que un personatge misteriós anomenat Chas està desorientat i durant les colònies l’ajudaran a trobar el seu origen i a conèixer-se a si mateixa.

Els Correcas han començat la seva aventura vikinga i s’han immersat dins les llegendes d’aquest món interessantíssim. Han conegut l’increïble oracle i a partir de demà començaran a endinsar-se dins la cultura i a participar en la vida vikinga com si fossin guerreres del moment. Serà impressionant!

Els Llobatons han començat les colònies fent jocs de coneixença per trencar el gel, ja que hi ha un munt d’infants nous en el grup! Ha estat molt divertit. A partir de demà, començaran el seu Centre d’Interès, que els portarà a descobrir una illa misteriosa que té molts secrets per descobrir!

Els Tutous han construït una càpsula del temps, on s’han proposat un objectiu individual i de grup per a les colònies. D’aquí 10 dies l’obriran i descobriran quant de profitoses han estat les hores invertides! Demà entraran al món dels Egipcis i descobriran els seus tòtems, els esperen uns dies ben diferents!

Els Mendrucs han conegut als Agents de la Galàxia i els han explicat que a partir d’ara els acompanyaran en les seves aventures per l’espai. Encara no saben què els hi espera, però tots els planetes que visitin els faran reflexionar sobre la nostra societat i afers del dia a dia... Aprendran un munt mentre es diverteixen!

Per últim, el grup dels Çensus JA HAN ARRIBAT A MENORCA! Després de patir una mica amb un petit retard de l’avió, han aterrat a l’illa sense problemes i demà comencen la seva aventura a descobrir aquesta meravellosa illa!
Ben aviat us escriurem amb notícies noves :)

1 Comentaris

Unknown ha dit…
Segur que us ho esteu passant d'allò més bé. Aneu-nos penjant alguna foto dels aconteixements d'aquests dies i sobretot, gaudiu a tope i si pot ser amb bon temps, millor que millor.
Més recent Anterior