Alerta: virus!


Aquest matí ens hem llevat amb una gran sorpresa: un equip de desinfecció ens estaven esperant amb detectors per comprovar qui dels assistents estava infectat del virus que s’havia originat al casament del dia anterior. Hem confirmat que tota la família Ciuret està infectada!
En base a aquesta informació, hem investigat tots junts les coartades de la família Ciuret, ja que tots són sospitosos d’haver ajudat als científics amb l’experiment a l’illa. Gràcies a la col·laboració dels treballadors del Bodorriols, tant els grans com els més petits, hem aconseguit reduir el nombre de sospitosos a només cinc persones.
Els llampecs han treballat la següent emoció amb la seva nova i estranya amiga Chas: el fàstic! Han fet diverses activitats i han acabat interioritzant l’emoció treballada. Ja han descobert dues emocions, i la Chas està cada dia més a prop de fer-se amb totes elles!


Els correcas han trobat que els altars construïts el dia anterior han estat misteriosament destruïts. Això ha provocat tensions entre els quatre clans, que s’han hagut de gestionar junt amb la ràbia de veure tota la seva feina pels terres. Tindrà l’Oracle les respostes a les preguntes que es fan els correcas?
Per una altra banda, els nostres estimats llobatons segueixen la seva recerca de les flors especials que han demanat els científics. Pel camí s’han topat amb una criatura estranya que els ha sorprès molt. El moment més tens s’ha viscut quan a un dels científics se l’ha endut un dels animals de l’illa. Quina por!
I els tutous? L’exèrcit del faraó creix, i requereix gestió. Han seguit amb les diferents proves d’ascenció a faraó: avui han treballat l’art de la guerra i han après el que significa la batalla. El final s’apropa, qui s’alçarà com a nou faraó del regne de Sinofis?
Avui els mendrucs han viatjat fins al planeta de l’anarquia, on han descobert noves realitats que els han fet reflexionar sobre el sistema capitalista i la societat on viuen. Els mendrucs compaginen el centre d’interès amb reflexions que els ajudaràn a encaminar el seu futur com a grup de joves i referents de l’esplai.
Tenim notícies fresques dels més grans! Des de Menorca ens arriba aquest missatge:
“Bon dia famílies!!
Els Çensus estrenem blog aquestes colònies aprofitant que tenim cobertura i moltes historietes a explicar-vos.
La primera nit vam sortir amb una mica de retard de Barcelona, arribant tardet a l'alberg on haviem de passar la 1a nit.
El primer dia de ruta ens van dirigir cap a Es Grau, on despres de moltes hores de caminar sota un sol imponent vam tenir la nostra recompensa banyant-nos a una platgeta molt tranquil la! Quan ja s'estava fent  fosc i estavem descansats/des, ens van dirigir a dormir a la cala sa torreta, amb unes vistes inigualables de les estrelles i la vía Làctia.
L'endema vam alterar una mica la ruta per evitar tant de sol i aixi caminar pero zones mes boscoses i Fer un Camí no tan llarg.
Hem dormit a Arenal d'en Castell i ara ens dirigirem a Alaior per acabar arribant a Sant Tomás.
Esperem donar-vos noves noticies ben aviat per a seguir informant-vos del nostre viatge a Menorca.
Una abraçada ben forta de part de tot el grup de Çensus.”


Us recordem que demà tots els grups marxem de ruta pel Montseny! Tindreu notícies de tots aquest divendres, quan Llampecs hagin tornat a la casa.


Post a Comment

Més recent Anterior