L'Esplai Oriols ja està en ruta!

Ahir vam marxar de Can Riera de Ciuret per a descobrir el territori del Montseny i trobar les flors que ens ajudaran a crear l'antídot per eliminar el virus. Els Llampecs han de trobar la Duttis d'Aigua, els Correcas la Birpullus Silvestre, els Llobatons l'Orteguis Inditexus, els Tutous el Zarus Tropicallus i els Mendrucs els Stradiverius Silvestre. Haurem d'estar totes ben atentes per a no tornar a la casa amb les mans buides!

Els Llampecs van enfilar muntanya amunt cap al poble del Montseny, on van dormir al camp de futbol municipal. Van passar per un caminet ombrívol des d'on es veien unes vistes impressionants de tota la serralada del Montseny. Tot i que estaven cansats i cansades, van caminar molt i van gaudir encara més del viatge! Avui ja han arribat a la casa de colònies i han pogut gaudir d'una estona a la piscina per refrescar-se!


Els Correcas van agafar el camí fins a Campins, on van dormir al costat de l'Ermita de Sant Guillem, tot podent mirar les estrelles amb un cel clar. Aquest matí, han caminat pel GR5 i han pogut fer una pujada molt difícil durant tot el matí. Com que les previsions meterològiques eren dolentes, han decidit tornar a la casa de colònies el dia abans i dormir tots junts a una de les sales del recinte! A la tarda han caminat una mica més sota l'ombra i estem molt orgullosos i orgulloses de com de bé han caminat :)

Els Llobatons van anar a Gualba a dormir a casa d'una coneguda, i es van poder banyar a una súper-piscina per a refrescar-se un cop van arribar. Han fet un camí molt bonic, passant per diferents tipus de camí i ho han superat tot! Com els Correcas, han decidit tornar a la casa de colònies un dia abans per evitar caminar sota la pluja. Ara dormen a la terrassa de la casa, veient les estrelles i esperant que la pluja no els espatlli la vetllada.


Els Tutous van fer ruta amb Mendrucs fins el Pantà de Santa Fe, i van poder dormir a un espai cedit amb lavabos i taules, molt xulo! Avui s'han separat dels Mendurcs i han caminat fins a Gualba, on dormiran al mateix lloc que els Llobatons. Han caminat genial i han pogut gaudir de vistes impressionants!

Els Mendrucs, per la seva banda, en deixar enrere als Tutous han enfilat cap a munts fins a dinar a la Baixada de les Agudes per estar a prop del Turó de l'Home i poder pujar algun cim, han caminat molt i molt bé! Ara estan dormint sota una carpa per si els atrapa la pluja i demà enfilaran camí fins el poble del Montseny. Esperem que els hi vagi genial!


I al mig del Mediterrani, els Çensus continuen a Menorca i, malgrat la calor, estan gaudint moltíssim. Ahir van arribar al càmping de l'illa i s'han pogut refrescar i descansar després de les llargues i caluroses caminades dels últims dies... Ja tenim ganes de veure'ls però sabem que s'ho estan passant d'allò més bé!

Esperem que per Barcelona tot vagi genial i ens veiem ben aviat, famílies!

1 Comentaris

Moltes felicitats a tots els grups!. Desde Barcelona estem espectants de coneixer les aventures dels Llampecs, Carrecas, Llobatons, Tutous i Mendrucs. Ens encanta veure com disfruteu i com amb esforç assolireu l'objectiu de ajudar a la familia Ciuret contra la infecció que pateixen.

Als Çenous, nomès dir que disfrutin de la illa de Menorca. Que és preciosa.

Una abraçada.

Adriana
Més recent Anterior