Ja hem arribat a Can Rourell!

Les Colònies 2017 ja han començat!

El primer dia, els aprenents de Mestre de les 5 Nacions del Continent han arribat a la Zona Neutral per refugiar-se de la guerra i seguir amb el seu aprenentatge. Durant la tarda, han pogut conèixer els altres membres de la seva Nació, descobrir tots plegats la història de la seva civilització i aprendre les seves espectaculars cançons!

Llampecs avui han començat a fer activitats de grup per conèixer-se i començar a descobrir les seves destreses i punts forts, que necessitaran explotar per complir victoriosos l’aventura que iniciaran demà! A la nit, han fet una sessió de contes molt inspiradors que esperem poder seguir fent les properes nits!

Els Correcas avui ens hem endinsat en l’aventura de tornar a Ítaca, després que el Déu Èol s’enfadés amb ells i els portés a perdre’s enmig del mar grec. Per sort van acompanyats dels quatre germans Cronolukus i a partir d’ara hauran de superar diferents reptes per a poder tornar a casa. Estem segurs que se’n sortiran sense problemes i tornarem amb un munt d’experiències per explicar :)



Avui els Llobatons hem tingut l’oportunitat d’entrar al RichCoast, un súper programa on haurem d’anar superant platons i proves súper guays (per cert, PRIMER PLATÓ SUPERADÍSSIM!!!) A més també ens hem fet una magnífica foto al foto-call del programa.





Per acabar, els Mendrucs, avui s'han endinsat en un viatge des de Rússia fins a l'Illa Paradís. A la meitat del vol s'han trobat unes fortes turbulències que els han fet aterrar en un lloc desconegut. Els tripulants de la nau han anat a investigar el terreny. Amb què es trobaran?


Post a Comment

Més recent Anterior