Dia 2 de Colònies!

Bona niiiit, famílies i amics!! :)

Les colònies de l’Esplai Oriols segueixen endavant amb força! Tot està funcionant de meravella i no podríem estar més contents!

Al llarg del dia d’avui, els aprenents de la Zona Neutral han pogut gaudir de les actuacions de Planta i de Foc, que han demostrat les seves habilitats dominant el seu element i han realitzat uns trucs magnífics! Al matí, les Nacions han competit en el Torneig dels Elements, que ha servit per conèixer-se millor entre ells i descobrir els seves virtuts i debilitats! A més a més, abans de dinar cada Nació ha pogut representar la seva cançó amb coreografia davant de la resta de nacions, que van estar preparant ahir. Han estat espectaculars!

Llampecs avui han conegut als Mestres del Temps, uns éssers molt poderosos que els han demanat la seva ajuda per viatjar pel temps i eliminar unes aberracions temporals que estan posant en perill la línia del temps! Primer han hagut de demostrar els seus coneixements sobre la història de la humanitat, i després han hagut de posar en marxa la màquina del temps. Amb tot això han pogut viatjar a la Xina el 1271, on s’han trobat amb el Marco Polo i l’han ajudat a finalitzar la seva ruta per tal de trobar-se amb uns mercaders xinesos i portar l’arròs a Europa!

Correcas, per la seva banda, han arribat a l’Illa del Cíclop, que els ha empresonat per cruspir-se’ls. Tot i això, després de practicar punteria durant hores i hores, l’han pogut vèncer deixant-lo cec del seu únic ull. Per la nit s’han endinsat en un bocs de fades, i han aconseguit els materials necessaris per fer el vaixell que els portarà de volta a Ítaca.



Els Llobatons avui han anat al segon i tercer plató de súperprograma Rich Coast en el qual participen, i els han superat tots dos sense cap problema! Les proves consistien en un Trivial i un macro joc de la bandera!


Els Mendrucs han conegut als caps de la tribu de l’illa on es van estavellar ahir. Han hagut de fer activitats de confiança per poder entrar a la tribu i dur a terme el ritual d’admissió. Han fet un tracte amb els indígenes en el qual s’ajudaran mútuament: els Mendrucs els ajudaran a buscar una pedra màgica que fan servir pels seus rituals, i els indígenes els ajudaran a marxar de l’illa.


Aaaah! I els Çensus ja han arribat a Tenerife!!! Avui han pujat el Teide, i ara mateix estan dormint ben contents a un refugi. La pujada ha estat dura però evidentment ho han aconseguit!!




Una gran abraçada a tots i fins aviat! :)))

Prometem més fotos demà, sorryyyy! Ens ho passem tant bé que ens oblidem de treure la càmera ;)

Post a Comment

Més recent Anterior