Sortida de Maig!

Aquest cap de setmana els infants de l'esplai han anat de sortida a la Farga del Montseny on van poder gaudir del sol i del riu.

Llampecs hem tingut una sortida molt mogudeta! La tarda l'hem passada fent activitats per a ambientar-nos en les colònies, ja que som molts infants i encara ens estem coneixent! A la nit, han vingut grans pensadors de la història de la humanitat que havien perdut les idees, i junt amb els Correcas els hem ajudat a recuperar-les!
Diumenge al matí ens hem tornat a embarcar a buscar la 6a bola. Hem arribat a una galàxia molt llunyana, on hem descobert que en Fèlix, a qui creiem un traïdor, porta anys organitzant la resistència del planeta de la Maletita per a evitar que Nexus domini la galàxia!
Després de passar els controls i descobrir la veritat, ens hem iniciat en la resistència, unint les nostres forces per a trobar l'última bola; però, enmig de l'entrenament, hem descobert que dúiem un xip de seguiment, i Nexus ens han atacat per sorpresa!
Si hem sobreviscut a l'atac ha estat gràcies a l'immens sacrifici del nostre amic Fèlix, que ha mort per a que poguéssim continuar amb la nostra missió.
Què passarà ara en endavant? Aconseguirem derrotar Nexus i salvar l'univers?


Aquest cap de setmana els Correcas hem tornat a viatjar  en el temps! Hem anat al Amèrica i ens hem trobat dos esclaus que treballaven tot el dia al camp recollint cotó. Els hem ajudat en el camp i sobretot hem cantat mentre treballàvem.
El diumenge hem creat cançons i hem començat el nostre diari dels viatgers del temps on apuntarem tot el que fem a cada viatge. Després el grup de grans de l'esplai, els Çensus, ens han fet una activitat molt xula i ah! Han rebut una suuuper postal amb molt d'amor i ganes de tornar des de les fredes terres de Copenhage!!

Els Llobatons i les Llobatones hem tingut un cap de setmana intens....els mestres de l’acadèmia del drac ens volien separar i portar-nos lluny; així doncs vam realitzar entrenaments d'equilibris, punteria i velocitat amb els ancians veterans i a la nit vam poder tornar a l'acadèmia del drac i empresonar els mestres!
El diumenge vam fer una volta per la muntanya tot buscant solucions a diferents situacions que ens havien fet arribar uns quants nois i noies de la nostra edat, que ens van portar a reflexionar també sobre nosaltres mateixos i mateixes.

Els Mendrucs en canvi, van anar a Corbera de Llobregat. L'esplai del poble ens va deixar utilitzar i dormir en les seves instal·lacions i hi vam estar molt còmodes. Allà varem poder fer moltes activitats per a conèixer-nos tots entre tots i cohesionar-nos moltíssim. Vam gaudir de moments molt divertits jugant a bàsquet, futbol i fent moltíssimes activitats. A més a més, ens vam poder fer una polsera feta a partir d'una xarxa de les coses bones i positives que vam viure durant la sortida. 



Aquest cap de setmana els Çensus hem descobert l'assassí de la nostra psiquiatra, i com utilitzava els medicaments per a manipular les nostres ments! Tot seguit ens hem començat a endinsar en el món del monitoratge i hem preparat una activitat per al grup de Correcas... Amb què els sorprendrem? A la nit, després del joc de nit hem estat plantejant un seguit de temes polèmics a debatre tot jugant a cartes. Diumenge, a través de l'activitat xulíssima que havíem preparat, hem ajudat als Correcas a escapar de la presó, i s'ho han passat d'allò més bé



Post a Comment

Més recent Anterior