Dia 7! Hem despertat l'Avatar!

Avui a primera hora els aprenents i els Mestres ens hem reunit per posar en comú els trossos de pergamins que vam trobar per la ruta! El pergamí ens ha indicat que l'Avatar es trobava congelat al pantà de la mateixa Zona Neutral, i allà hem anat per despertar-lo! 

Durant tota la tarda els membres de les Cinc Nacions hem fet activitats perquè l'Avatar ens ajudés a superar aquells obstacles amb els què ens trobarem quan ens enfrontem amb els exèrcits. Hem conegut més a fons els altres elements i hem après a fer-los front.



Individualment, els Llampecs han seguit viatjant per la línia temporal per tal de tornar l'estabilitat a l'història i descobrir qui és el malvat viatger del temps que està causant aberracions. Avui han viatjat a l'Antic Egipte i han descobert que la Nefertiti havia estat assassinada per una serp que algú havia deixat anar a la seva habitació. Han hagut d'investigar els sospitosos i comparar les seves coartades per descobrir qui era. Després, han hagut d'escollir un successor adient a la Nefertiti per tal que la història quedi el menys afectada possible.

 

Els Correcamins s'han trobat amb el Minotaure i, després d'aconseguir respondre bé els seus complicadíssims enigmes i atravessar el seu laberint, els ha explicat què necessiten per continuar el seu camí. Com ell és molt intel·ligent, els ha recomenat que fessin un amulet de fang per fer front als següents perills del seu viatge. Han quedat xulíssims! A la nit els Correculisses han desembarcat a l'Illa de les Mancances i han ajudat als tres cosins que els faltava un dels cinc sentits. Han posat a prova els seus desenvolupats sentits i n'han sortit encantats!


Els Llobatons durant el matí han tenyit samarretes i han continuat al programa de Rich Coast, i aquesta vegada el plató era el de Master Xof. Han elaborat plats molt i molt treballats, han aplicat totes les seves habilitats, han suat sang i han quedat uns resultats molt i molt fantàstics. A la nit han treballat la confiança de grup amb unes activitats que se centraven en reforçar les igualitats i no les diferències entre ells. Han après coses sorprenents!

Per últim, els Mendrucs han estat tenyint samarretes i rentant roba durant el matí. Pel vespre han estat preparant l'activitat que faran pels Llobatons demà a la nit, que de ben segur que quedarà molt i molt bé. A la nit, s'han posat a fer una reflexió prop del bosc però just abans de començar ha aparescut un zombie que ha mossegat els seus monitors i els ha convertit també en zombies. S'han hagut d'amagar pel bosc i trobar la manera de derrotar-los mentre evitaven ser mossegats. Quina adrenalina i quina por!!


Al migdia ha vingut el Mossèn a visitar-nos a la casa. Just abans de dinar ens hem reunit amb ell perquè ens expliqués un conte (preciós!) i cantar tots plegats cançons amb el cançoner.


Per la seva banda, Çensus s'han acomiadat del seu viatge per Tenerife amb un soparet, durant el qual han fet el joc dels disbarats! La única manera possible d'acabar un viatge de l'Esplai Oriols! :D


Demà possiblement farem la que serà la última entrada al blog abans de tornar de les colònies, doncs dimecres a la nit estarem molt ocupats amb la festa!! :)
Per tant, estigueu atents!!

Una fortíssima abraçada i fins demà! <3 font="">

1 Comentaris

Unknown ha dit…
Que graaans oriooools! Llisto altissim com sempre ! Una abraçada a tots des de noruega i a tope amb l'avatar!

Aida i Marti (exmoni-nens) ;p
Més recent Anterior