Dia 9! Última entrada al blog!

Holaa, hola famílies i amics! Us expliquem què hem fet avui! Ja tot s’està acabant, i les històries i aventures comencen a tancar-se! Mireu, mireu què ha passat!

Aquest matí ens han visitat uns follets molt trapelles que volien jugar amb nosaltres a embrutar-nos i fer-nos-ho passar d’allò més bé! Ha sigut la 4a edició de la Marrana! Hem fet una sèrie d’activitats per enguarrar-nos i fer contents els follets! Ha sigut molt difícil decidir quin equip era el més brut de tots!



Pel que fa a la història de les Cinc Nacions, avui al vespre ha sonat l’alarma perquè ens ha arribat la notícia de que els cinc exèrcits s’estan acostant a la Zona Neutral per eliminar-nos! L’Avatar ens ha revelat que ha estat ell qui els ha avisat, amb l’objectiu de crear el 6è element a partir del caos i la destrucció. Després de la revelació s’ha escapat sobtadament, i ens hem quedat bocabadats! Els Mestres han recordat als aprenents que si ens mantenim units podrem superar tots els obstacles que se’ns presentin, així que aquesta nit hem de descansar molt per poder-nos defensar plegats demà.


Avui Llampecs hem acabat el nostre llarg viatge en el temps! Hem detingut l’estrany personatge que havia creat tants canvis importants en la història de la humanitat i l’hem jutjat, només per descobrir que en realitat era només un turista despistat i molt patata que havia viatjat amb la seva pròpia màquina i que ho havia fet tot sense voler! Hem decidit perdonar-lo, encara que a partir d’ara haurà d’estudiar molta història de la humanitat obligatòriament i ja no podrà viatjar en el temps mai més! Si no arriba a ser pels Llampecs, qui sap el que hauria pogut passar? Fins aquí la història dels Viatgers del Temps! :)


Els Correcas després de superar el laberint del minotaure i resoldre els seus enigmes han anat a parar a la Punta de les Mancances, on han ajudat a tres cosins i han posat a prova els seus sentits. Després han utilitzat l’amulet que es van fer per visitar les sirenes i que no els encantessin. Ja queda poca travessia i es comença a albirar Ítaca.


Els Llobatons han dedicat el dia d’avui a acabar el taller de tenyir i pintar samarretes fins que han tingut la sorpresa més inesperada de les colònies: el Bernat ha tornat! El grup s’ha retrobat amb el seu monitor després que hagi estat uns mesos a Costa Rica. Després de sopar han participat a l’activitat que els han preparat els Mendrucs, a resoldre un misteri terrorífic que tractava de la destrucció d’un circ.

Avui els Mendrucs han passat els dos últims nivells de la torre per recuperar la pedra que havien d’aconseguir. Per fer-ho han hagut de superar el guardià friki jugant a uns quants videojocs a la vida real, fugint de les noves tecnologies. Finalment s’han enfrontat al drac que protegia la pedra fent servir les seves tàctiques de camuflatge i distracció per arribar al seu niu, que els ha permès recuperar la pedra! A la nit han aplicat tota la seva creativitat en una terrorífica activitat de por que han fet al grup de llobatons, çensus i als monitors. Els altres infants els havien d’ajudar a resoldre un misteri sobre la destrucció d’un circ on hi van morir tots els que hi participaven. A alguns encara els costa agafar el son!


I, per últim, els Çensus finalment han tornat de Tenerife i han pujat a la casa de colònies per passar aquests últims dies amb nosaltres! S’han instal·lat, hem sopat junts i s’han preparat per participar demà en l’activitat de tancament. Segur que ho faran genial!


Dijous ja tornem! En principi serà cap a les 17.30h a l'Esplai, però estigueu atents perquè ja us anirem informant!

Post a Comment

Més recent Anterior