Dia 6! Ja quasi hem tornat tots els grups a la casaaa! :)

Hola, hola! Més informació nova! :)

Els Llampecs han tornat a retrobar-se amb els Mestres del Temps per viatjar a la França del segle XIV, on la pesta encara no havia estat curada! Han ajudat a un científic i un herbolari a trobar els ingredients per la cura, tot evitant contagiar-se ells mateixos de la plaga. Gràcies a les puces de rata i els lliris blaus han pogut elaborar la cura de la pesta, i així curar a milers d’habitants! Qui serà el misteriós viatger que havia destruït la cura i està creant discordances en la història? Cada cop estem més a prop de saber-ho!


Avui els Correcas s’han aixecat molt d’hora per tornar ja a la casa de colònies. En arribar, s’han fet un bon bany a la piscina per refrescar-se després de tot el trajecte. A la nit, abans d’anar a dormir, han escrit en paperets aquelles qualitats que voldrien aconseguir i aquelles que voldrien deixar enrere, i han cremat tot els papers perquè es compleixin aquests desitjos.


Per la seva banda, els Llobatons s’han llevat a Castellfollit de la Roca on han descobert un gorg preciós on poder-se remullar. Al migdia, han arribat a Olot, des d’on han agafat la ruta verda per tornar cap a la casa. Estaven molt cansats d’ahir però tots han superat la travessa! En arribar a la casa, s’han banyat a la piscina ben merescudament. A la nit, han fet un concurs de parelles per demostrar que al llarg d’aquests tres dies de ruta s’han conegut molt més.


Mendrucs també s’han llevat a Castellfollit de la Roca i han començat a caminar ben d’hora per arribar fins a Sant Joan les Fonts, on hi havia llocs ben guays per banyar-se i dormir. El camí ha sigut més lleu que el del primer dia i l’han superat sense problemes. Demà ja arribaran a la casa!

Demà ja estarem tots els grups a la casa i posarem en comú els trossos de pergamins que hem trobat a la ruta, per descobrir així on es troba l’Avatar! Ja us anirem informant! :)

Fins demà!


Post a Comment

Més recent Anterior