Primers dies de ruta!!!

Hola de nou, amics i famílies!!! :)

Tenim notícies fresques sobre les rutes que estan realitzant els diferents grups per la Garrotxa!

En primer lloc, els Llampecs ahir vam caminar fins l’ermita de Sant Martí del Corb, passant pel poble de Les Preses i dinant al preciós parc volcànic de Pedra Tosca. Vam dormir al porxo de l’ermita tots ben apretadets per protegir-nos del fred! Aquest matí el sol ens ha llevat ben d’hora i hem anat fins a la Fageda d’en Jordà, on ens hem pogut aixoplugar de la pluja que tot just començava a caure. Després ja hem tornat xino-xano fins la casa de colònies, on hem pogut descansar i banyar-nos a la piscina. Estem molt contents de la ruta i dels 18 quilòmetres realitzats!



Correcas ahir es van encaminar fins a Sant Feliu de Pallerols, on van poder descansar i gaudir d’una nit molt clara sota les estrelles. Avui la pluja els ha fet canviar una mica els plans i s’han hagut de quedar aixoplugats, fins que a la tarda ha sortit el sol i s’han endinsat a l’aventura de pujar el Volcà de Sant Marc. Demà ja tornaran cap a la casa de colònies i es reuniran amb la resta de l’esplai. Estan sent uns dies cansats però molt profitosos!


Els Llobatons avui han tingut un dia molt intens. S’han llevat a Sant Joan de les Fonts, des d’on han sortit per anar a buscar la muntanya de camí cap a Castellfollit de la Roca. S’han remullat amb la pluja però els ha fet sol per caminar, i tot i cansar-se molt han assolit l’objectiu.


Els Mendrucs després de la llarga i dura caminada d’ahir han passat el matí a Castellfollit de la Roca. Han pogut gaudir d’un dia de relax i s’han pogut banyar a uns gorgs. Demà aniran a Sant Joan de les Fonts, on dormiran. Estan una mica adolorits però amb moltes forces per continuar amb la ruta!


Els Çensus han passat dos dies al càmping Punta Hidalgo. Ahir van descansar de la pujada del Teide i van anar a una piscina natural de l’Atlàntic, on van veure crancs i peixos. Finalment, van fer un passeig nocturn pel poble més proper i van gaudir d’un gelat i una estona de concert. Avui han fet una excursió en direcció a Chinamada, un petit poble, però han hagut de tallar el recorregut per la calor. Ara mateix es troben al càmping Nauta, on han fet un bany de tarda a la piscina.



Demà, més informació i més fotografies! Molt bona nit i bon cap de setmana! Una abraçada GEGANT a tots i totes!!! :)

2 Comentaris

Noelia ha dit…
Enhorabona a tots per l'esforç fet a les rutes....sou uns campions!!!!
velouria ha dit…
Ualaaa! Que xulo! Que bé que us ho esteu passant. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres la vostra aventura. Una abraçada ben gran i a continuar disfrutant :)
Sara (Eulàlia)
Més recent Anterior