Sortida de Març!

Aquest cap de setmana vam anar a la casa de colònies Mas d'En Pedro a Cunit! Vam poder gaudir de un temps molt bo i fins i tot vam poder remullar els peuets a la platja!

Els Llampecs després de trobar un pendrive del Nexus l’últim dia, hem extret uns arxius codificats que venien del propi pen. Amb l’ajuda d’un lletrat hem pogut desxifrar el missatge i hem descobert que els del Nexus són dolents i volen dominar la galàxia!!! Per evitar-ho, ens hem infiltrat en una base del Nexus i hem recuperat una Bola Màgica que tenien amagada!! Al matí de diumenge hem pogut gaudir d’un dia assolellat a la platja amb els Correcas i els Mendrucs.


Aquest cap de setmana els Correcas hem viatjat a Egipte! Hem trobat a tres dels esclaus que havien estat construint la piràmide de Ramsès III però que havien aconseguit escapar, i els han ajudat a recuperar un misteriós i sagrat objecte de les seves divinitats que havia estat robat del temple on es trobava per ser posat a la piràmide. No ha estat tasca fàcil desxifrar els jeroglífics que els han portat a través de les sales de la piràmide fins l’esmentat objecte però se n’han ensortit molt bé i l’han pogut recuperar! Diumenge hem gaudit del sol i de la platja mullant-nos els peus i jugant amb altres grups de l’esplai a diferents jocs.

Els Llobatons hem seguit treballant en les nostres habilitats interiors com a hipogrifs, fènix  I minotaures respectivament. Aquest cap de setmana hem practicat amb el monopoli de l'acadèmia del drac i hem comptat amb l'ajuda d'un mestre nou vingut en missió especial. Hem fet el monopoli especial de dracs en el que els tres clans havien de competir entre ells fent moltes proves diferents per aconseguir les monedes de drac i així poder comprar les propietats. Per la nit hem buscat la bandera amagada al bosc, primer amb Correcas i després tots sols buscant 2 banderes.  I diumenge pel matí hem anat a la platja! Allà hem acabat de fer el monopoly de dracs, competint intensament els tres clans en diferents proves: mocador doble, furor, concurs de castells de sorra… fins que un personatge misteriós, un ex-mestre de l’acadèmia del drac ha aparegut un moment dient que ell no estava d’acord amb que haguessin de competir. Ha sigut així com els clans es van ajuntar per acabar el monopoly i  entre tots van poder comprar la propietat més preuada: la mateixa acadèmia del drac. Amb el bon temps vam aprofitar per mullar-nos els peus a la platja.                        


Els Mendrucs vam continuar participant al concurs i aquest cop es tractava d’un Talent Show!! Van haver de demostrar les seves habilitats tant d’interpretació com d’improvització entre d’altres. Les puntuacions segueixen pujant i baixant i encara no es pot veure un clau vencedor... Per la nit vam fer un contraband i alguns jocs per demostrar les habilitats esportives dels Mendrucs. Diumenge aprofitant el bon temps, vam anar a la platja amb els grup de Correcas i Llampecs. Allà vam poder jugar a un entretingut Quidditch i desprès remullar-nos una miqueta a l’aigua aprofitant el caloret!  


Aquest cap de setmana els Çensus hem anat a la Trocajove! Allà ens hem trobat amb la resta dels grups de joves dels esplais del  MCECC de tooooota Catalunya! L’experiència ha estat única: hem jugat amb la neu, hem reflexionat sobre la petjada ecològica que deixem a la Terra i fins i tot hem pogut gaudir d’un concert dels Pastorets Rock. D’ara endavant ben segur que Çensus seran l’ECO per una societat més sostenible!



Post a Comment

Més recent Anterior