L'última sortida del 2016 ha estat un èxit!!

Hola, hola, famílies i amics de l'Esplai Oriols! :)

Aquest cap de setmana els 5 grups de l'Esplai hem anat a Caldes d'Estrac a fer l'última sortida de l'any! Ha fet molt molt fred, però ens hem abrigat molt bé i no hi ha hagut problema! Ah, i atenció: hem dormit en uns súper bungalows de fusta preciosos!! :)
Tots els grups han preparat la seva representació de cara a la celebració de Nadal del proper dissabte, però hem tingut temps per fer moltes altres coses!
Mireu, mireu!




Els Llampecs han viatjat al Planeta de les Estrelles en busca de la tercera bola màgica, continuant la seva importantíssima missió per salvar l'Univers! Allà, s'han trobat amb dues estrelles joves (de només 100.000 anys) que els han explicat la història del planeta i els han parlat de la vida de les estrelles. Els Llampecs s'han hagut de guanyar la confiança de les dues estrelles per descobrir on es trobava la bola màgica i poder-la recuperar.

També han fet una activitat de relaxació en grup i molts i molts jocs de córrer!




Els Correcas han tingut un cap de setmana súper màgic! A la jornada de portes obertes de Hogwarts van ser seleccionats pel barret seleccionador per formar part d'una de les 4 cases en les que es divideix l'escola: Slytherin, Gryffindor, Ravenclaw i Hufflepuff. Allà van aprendre de pocions, endevinació, quidditch, fer varetes i infinitats de coses més del món màgic en el que s'ha trobat inmersos durant un cap de setmana. Al cap i a la fi, ens hem endut un record en l'última sortida de l'any. 



Els Llobatons han tingut un cap de setmana d'allò més aventurer. Després de fer diversos jocs per córrer i cansar-se molt, van buscar 3 músics pel bosc a les fosques i en silenci per apoderar-se finalment d'una caixa de claus on van entendre moltes coses. El diumenge al matí, amb molta energia, van anar a descobrir el bosc dels entorns de la casa. 

Els Mendrucs aquest cap de setmana han seguit competint per ser "El Gran Mendruc". Han participat al reality "Embrassats abans dels 15", on havien de demostrar les seves habilitats com a mares i pares cuidant un ou com si fos el seu fill. A més, a la nit van fer una petita reflexió a partir de la cançó "Paraules" de Pirat's Sound Systema. Diumenge al matí van dedicar el seu esforç per preparar l'actuació de Nadal de dissabte vinent. 

Aquest cap de setmana el grup de grans, els Çensus han tractat temes diferents. S'han endinsat una mica en el món de reciclatge i el medi ambient, tractant-ho mitjançant activitats dinàmiques i vídeos. Alhora, han estat enllestint el que serà EL CALENDARI DE L'ESPLAI ORIOLS 2017, i que vendran el següent dissabte un cop acabi la celebració de Nadal. Els beneficis aniran destinats al viatge que faran aquest estiu!



Heu vist, doncs, quina sortida més moguda i complerta?

Recordeu que dissabte tindrà lloc la Celebració de Nadal i tots els pares i mares esteu convidats! Us convoquem a les 11h a l'escola Mare de Déu del Roser, a la cantonada de Consell de Cent amb Casanova!
Apa, ens acomiadem fins dissabte amb una forta abraçada cibernètica! <3 font="">

Post a Comment

Més recent Anterior