Sortida a Centelles!!

Aquesta cap de setmana ens ho hem passat d'allò més bé a la casa de colònies Mas Banyeres a Centelles! Aquí trobareu totes aquelles cosetes que vam fer. 

Els Llampecs hem tingut un cap de setmana mogudet! El centre de govern intergalàctic, el Nexus, ens ha cridat per informar-nos que coneixen la identitat de l'humà que va destruir l'estació espacial: resulta que havia estat company i amic de l'acadèmia dels quatre pilots de la nau! Els governants de Nexus van acusar a tota la tripulació de ser còmplices, i ens van tancar a la presó. Amb l'ajuda d'un presoner, van poder escapar de la cel·la: ara la tripulació sencera som fugitius, i tot l'espai ens busca!
Diumenge al matí vam refugiar-nos al planeta del Rut, on els seus amics insectes ens van mostrar que les perilloses vespes tenien una de les boles en les seves mans! Per sort, demostrant el nostre talent per l'espectacle, van convèncer les vespes que ens tornessin la bola màgica. Només ens queden tres, però ara seguim viatjant com els delinqüents mes buscats de l'univers. Podrem reunir les boles abans que ens trobi Nexus? 



Aquest cap de setmana els Correcas han viatjat en el temps!! Durant la tarda de dissabte van fer activitats i jocs per passar-s'ho d'allò més bé amb la nena que tenia el tòtem que necessitaven per poder moure's en el temps i l'espai! Un cop el van tenir, i dient unes suuuuuper paraules màgiques, es van traslladar espai-temporalment a una casa però que estava tancada! Hi han hagut de resoldre diferents enigmes per poder-ne sortir. A la nit van fer una bandera a tres bandes amb els més petits i al matí següent van veure que estaven en l'edat de pedra! Han après els diferents reptes que suposava viure en aquella època i han ajudat a dos caçadors de la tribu amb les seves tasques, dissenyant trampes per animals i recol·lectant fruits del bosc entre d'altres coses. 



Els Llobatons hem fet proves per familiaritzar-nos més amb els tres clans de l'acadèmia del drac: el minotaure, l'hipògrif i el fènix, perquè ja tenim les tres relíquies dels clans. Després hem anat a Centelles a veure el Correfoc infantil de la Festa de les Bruixes, on els més valents s'han atrevit a entrar, tots tapats i protegits de dalt a baix, i també hem gaudit de les batucades, dels carrers decorats i fins i tot hem entrat al túnel del terror fet pels joves d’un esplai de Centelles. Per la nit hem fet una petita reflexió. Diumenge ha sigut quan finalment cadascú ha descobert quin és el seu animal interior i a quin dels tres clans pertany i hem aprofitat per fer una excursió pel bosc. Al temps lliure ha passat quelcom molt especial: els infants ens han fet un joc de pistes als monitors.



Els Mendrucs van descobrir que la audiència no estava del tot contenta amb els seus resultats i vam dedicar la tarda a fer un munt de diferents activitats per tal de poder pujar puntuació. Per la nit, vam anar fins al poble de Centelles per a poder gaudir de la Festa de les Bruixes i vam gaudir del correfoc i dels carrers decorats. Ens ho vam passar d’allò més bé!! Al matí vam arribar a una illa perduda on amb l’ajuda d’en Ferran Grill vam poder sortir coneixent una pitonissa, un xinès i un mercader i trobant la Gran Pedra màgica. Haurem aconseguit pujar l’audiència del programa?




Aquest cap de setmana els Çensus hem anat a St. Vicenç de Calders, paral·lelament a l’excursió de l’esplai. Hem aprofitat per tractar de conèixer una mica el poble per parlar de temes que ens relacionen amb amics, família, relacions... Ha estat una tarda/nit de debat molt, molt interessant. Per acabar el cap de setmana de la millot manera, hem fet una calçotada com a cloenda d’un cap de setmana que, a part de fantàstic, també ha estat màgic. 

Post a Comment

Més recent Anterior