Sortida Novembre!

Aquest cap de setmana hem anat a la casa de colònies Artur Martorell a Calafell. Ens va fer bon temps i vam gaudir moltíssim.


Els Llampecs, buscant la segona bola màgica, hem viatjat fins un llunyà planeta futurístic on hem conegut dos robots molt trists que no podien sentir emocions!
Els hem ensenyat els cinc sentits i hem treballat les emocions, i al final s'han recuperat! Després d'un llarg cap de setmana, hem recuperat la segona bola màgica i ens hem acomiadat dels robots. Quin serà el nostre proper destí?


Els Correcas aquest cap de setmana hem descobert el secret dels científics Alfa, Gama, Beta i Omega sobre com aturar el virus i és que, per tal d'aturar els malvats d'Ivil Corp... Haurem de viatjar en el temps! Abans de fer-ho, però, és molt important entendre les conseqüències de poder alterar el passat i què podria passar si les coses es torcessin... Per això hem contactat amb un viatger del temps després de fer diverses proves i hem entès que a partir d'ara tenim una missió molt important plena de petits perills que caldrà superar i aventures que ens faran conèixer la història dels nostres avantpassats! En tenim moltes i moltes ganes! :)
En aquesta sortida, els Llobatons hem continuat les classes a l'acadèmia del Drac! Hem demostrat que tenim l'enginy i agilitat dels hipogrifs tot jugant a l'Hipògritx i també hem conegut el clan dels fènix superant així les proves d'iniciació als tres clans!! Què els esperarà a partir d'ara a aquests deixebles tant prometedors? De ben segur que qualsevol repte que vingui, junts, el podran superar!!


Els Mendrucs han continuat amb el programa de televisió, aquest cop hem fet activitats per potenciar la seva versatilitat a l'hora de representar diferents rols i superar totes les proves i objectius. El diumenge varem fer una súper partida de "L'Oca de Serps i Escales" on 3 equips van estar competint entre ells fins a aconseguir un clar guanyador i arribar al final del taulell.

Els Çensus aquest cap de setmana hem començat a preparar el que serà el pròxim calendari 2017 de l'esplai Oriols!! Alhora hem tractat alguns altres projectes que tenim encarats per aquest curs d'esplai.
Per altra banda, hem aprés la importància de gestionar bé l'economia personal i hem viscut en primera persona el que seria anar a un casino.


Com podeu veure, ha sigut una sortida molt i molt satisfactòria! Tots els grups han pogut fer de les seves i s'ho han passat d'allò més bé!
A més a més, en aquesta sortida vam superar el rècord d'assistència de les sortides dels últims anys. Van venir quasi 70 infants!

Els monitors i monitores estem molt contents i esperem poder seguir treballant així de bé!
Una abraçada gegant i fins la próxima!






Post a Comment

Més recent Anterior