Primera sortida del curs!!

Aquest cap de setmana hem anat de sortida a Hostalric! Una casa molt maca en mig de la natura! Vam fer moltíssimes activitats i vam poder gaudir d'un cap de setmana desconnectat de la gran ciutat. 

Els llampecs, a causa de la carta que vam rebre la setmana passada, ens hem embarcat en una MISSIÓ INTERGALÀCTICA a fi de retrobar les set boles màgiques disperses per tot l'univers i així tornar l'ordre i l'estabilitat a tots els planetes.
Després de conèixer-nos més entre tots nosaltres, hem rebut la visita de quatre extraterrestres que ens han permès fer unes targetes d'identificació per poder enlairar-nos a l'espai a la nit. Al matí, hem aterrat al planeta de les persones-planta, on hem ajudat als esperits del bosc per posar fi a l'escalfament global del planeta i hem parlat amb l'Arbre Màgic que ens ha dit on trobar una bola màgica!!!


Els Correcas hem conegut els responsables d'Ivil Corp, una empresa que s'ha assabentat que el virus The Game està assassinant la població i ha creat una sèrie de búnquers perquè es refugiïn la màxima gent possible. Ens han fet proves i hem hagut de posar a prova les nostres habilitats per demostrar que havíem de ser nosaltres els supervivents. Per la nostra sorpresa, però, hem trobat uns documents que assenyalaven a Ivil Corp com a culpables de l'expansió del virus, ja que volen evitar un creixement massiu de la població... Aconseguirem aturar-los a temps? El diumenge hem fet uns atrapa-somnis amb diversos fils i colors, que volem que ens acompanyin cada dia i que pensem que res no ens fa por!




Els llobatonxs vam conèixer als mestres de l'acadèmia del drac , que ens ajudaran a descobrir el nostre animal interior a partir de diferents entrenaments. Vam fer les proves d'accés a l'acadèmia i vam ser-hi acceptats. A la nit vam perdre la por buscant animals pel bosc totxs juntxs, descobrint la natura.
Diumenge vam fer uns batuts boníssims per celebrar el nou curs i brindar pels objectius que ens hem proposat!

Els Mendrucs van estar seleccionats per entrar al programa de televisió més important del país! El gran MENDRUC! Primer de tot van haver de demostrar la seva intel·ligència i oi tant que ho van fer! Per la nit van estar fent una activitat amb els Çensus on van poder gaudir de la nit a la muntanya i diverses activitats. Van demostrat també tot el seu ampli coneixement de cançons! Dissabte al matí van començar la primera etapa del programa! Van haver de demostrar la seva versatilitat i es van convertit en tots uns raperos del carrer! Va guanyar l'equip de les DIVVAS, com estaran les puntuacions de l'audiència i el jurat? Seguirem molt atents!


Els Çensus han començat a formar part d'un joc que saben on comença, però no on acabarà. Dos policies els acompanyen en la seva travessia a través de camins i coves per explorar.
Alhora, ja han decidit quins projectes volen encarar aquest curs per tal de treballar temes del seu interès i ajudar a finançar el viatge.
Aquest any ens esperen moltes sorpreses!



Post a Comment

Més recent Anterior