Campaments al Març!!



Aquest cap de setmana hem anat al terreny d'acampada de Mogent, a Llinars de Vallés. Aquesta vegada però hem anat amb tendes d'acampada! Tot i passar una mica de fred ens ho hem passat d'allò més bé i hem aconseguit entrar en calor.

Aquesta sortida els Llampecs hem descobert que no som els únics que estem buscant les relíquies i que la persona que també les busca pot arribar fins a límits insospitables per a aconseguir-les. Per impedir-ho hem seguit amb la seva recerca. Els indicis apuntaven cap al Japó i hem viatjat fins al país del sushi amb una màquina especial de la nostra agència de detectius. Un cop allà i després de trobar uns aparells de traductors d’última generació, un japonès ens ha portat fins al temple de la gran princesa Shizune, de qui sospitàvem que devia tenir una relíquia. Finalment, quan la princesa ha confiat amb nosaltres després de demostrar-li que coneixíem la cultura japonesa ens l'ha entregat i amb aquesta ja en tenim 2! A més a més per anar a dormir hem tingut un espectacle d’ombres japoneses dins de les nostres tendes!

El grup de Correcas aquest cap de setmana s'ha endinsat en la cultura tibetana, tot coneixent a dos monjos que els hi han ensenyat diversos aspectes del Tibet, com per exemple, la importància dels 4 elements: l'aigua, l'aire, el foc i la terra amb els quals han hagut de superar diverses proves relacionades amb aquests.

Els Llobatons, després de muntar la seva suuuuuuper tenda de campanya Cavalls del Vent van seguir amb el seu entrenament d'espies secrets. Aquest cop ho han fet amb 3 super agents de supervivència que els han entrenat per sobreviure a condicions extremes en les quals es podrien trobar el dia de demà, amb disciplina i agudesa han superat totes les fases de l'entrenament i ara ja saben des de què fer si es troben mai un ós bru per la muntanya fins a com cal tractar aigua d'un estanc si estan morts de sed i no volen tenir cagarrines, passant per la utilitat de diferents elements com ara una corda, un foulard o un CD si es troben mai sense cap mòbil que els pugui ajudar. Tot i el fred que va venir, res els ha aturat en el seu camí!







Els Mendrucs van anar a passar la tarda al poble de Llinars, on van fer una súper gimcana de preguntes amb la qual van conèixer moltes coses del poble i el seu entorn!  A la nit van fer una activitat de reflexió sobre les injustícies socials d'arreu del món: van haver de debatre i donar la seva opinió sobre un bon grapat de temes polèmics i es va crear un ambient de discussió molt bo! A la sortida van venir quasi tots! Van dormir ben aixafadets en 3 tendes per no passar tant de fred, i es van cohesionar encara més!




Els Çensus tot i ser pocs en aquesta acampada ens hem posat el mono de treball per plantar tendes on poder fer caliu durant el pas duna llarga i freda nit, també hem realitzat una super activitat pel grup de Llobatons i com també grans partides de cartes super mogudes, però sobretot el que millor i més divertit ha estat, estar tots junts fent activitats un altre cap de setmana més.

Els Pútrids aquest cap de setmana ens ho hem passat d'allò més bé! Durant la tarda vam versionar diversos jocs per tal de trencar en la a vegades pesada rutina. Durant la nit vam estudiar una mica el cel i vam descobrir les constel·lacions més importants, fins a acabar creant la nostra pròpia constel·lació amb allò que més ens definia, que bonic veuren's brillar! Abans d'anar a dormir vam reflexionar sobre textos que parlaven de temes recurrents al nostre dia a dia i que sovint ens costa de pensar-hi, com l'autoestima, les relacions, el racisme, la idea de vida... Tot plegat un conjunt d'experiències genials per afrontar aquestes tres setmanes sense esplai.


Diumenge al matí vam fer una activitat tot l'esplai junt! Vam tornar a veure al bibliotecari de l'esplai que ens va estar explicant que la persona encarregada de la neteja de la biblioteca havia desaparegut i que sospitava que havia caigut al conte del petit Príncep! Així doncs vam decidir endinsar-nos en aquesta meravellosa història per a poder rescatar-lo. Un cop dintre del conte vam conèixer el petit Príncep, un personatge d'allò més simpàtic que ens va explicar que per a poder sortir del conte havíem de passar pels diferents planetes del voltant i ajudar-los amb unes frases a solucionar els seus petits problemes.  Vam passar per el planeta dels Baobabs, el del setsciències, el de l'empresari egoista, el de l'estressat arxivador i el de la preuada rosa. Quan per fi van poder veure els diferents mons i aprendre d'ells i dels petits problemes vam poder sortir del conte amb un llarg passadís de mans que et transportaven.

Després de tantes aventures ja va ser hora de tornar cap a casa i descansar després d'un llarg cap de setmana de mil experiències viscudes!



Post a Comment

Més recent Anterior