Sortida de Febrer! Ni una mica de pluja pot amb nosaltres!!


El cap de setmana passat vam anar d'excursió a Hostalets de Balenyà, a la casa de colònies el Puig.

Els Llampecs es van trobar de cop a Mèxic amb un cas detectivesc per resoldre!! La família Jiménez havia robat una relíquia i un document importantíssim a la GRAN família González. Així doncs, van passar tot el cap de setmana treballant de valent per aconseguir tornar els objectes robats. Primer van començar aprenent algunes coses per a poder passar desapercebuts. Van fer maraques, cantar ranxeres, cuinar receptes boníssimes i fins i tot els va aparèixer bigoti! Al final dissabte al matí amb l'ajut d'una super estratègia secreta van aconseguir despistar el guàrdia i recuperar el document i la relíquia que van acabar quedant-se com a recompensa.



Aquest cap de setmana el grup de Correcas va participar en el Carnival Show d'Hostalets de Balenyà, on van haver de crear-se una nova identitat i passar un seguit de proves per tal de deixar bocabadats al jurat, el senyor Constanci i la senyora Margareta!



Llobatons hem aprofitat el sol de dissabte ocupant el camp de futbol i fent activitats ben mogudes! Després, però, ens hem concentrat en reforçar els 5 sentits: des d'un memory una mica especial fins a uns gots amb ingredients misteriosos, la pluja no ens va poder xafar la tarda! Diumenge al matí els infants han corregut per tota la casa per mirar d'aconseguir superar proves d'una gimcana que ha resultat ser impossible.

Els Mendrucs durant aquesta sortida han estat buscant mascotes per tal de no estar tan sols a l'illa, i van estar fent una serie de proves amb elles. Més tard, van fer una activitat de córrer/estratègia on havien de formar paraules a partir de pinces que havien tret als altres equips. A la nit, el grup de Mendrucs va viure un atac zombi!! Que tot i la pluja, se'n van sortir molt bé. Diumenge van estar descobrint nous jocs d'arreu del món.

Els Çensus han decidit deixar de participar en el programa estil Gran Hermano, al que havien estat participant fins ara sense saber-ho. Però, com que els directors del programa volen mantenir l'èxit d'audiència que s'havia aconseguit fins ara, han hagut de col·laborar en diferents programes. Han fet el telenotícies, un joc de competició, un programa de cuina, un talk show, etc. Realment, han fet de tot! A la nit han escoltat unes cançons que els infants havien escollit abans. Entre tots han hagut d'endevinar qui havia escollit cada cançó. Diumenge van rebre les seves identitats reals, I per últim van repassar els diversos projectes que tenen en ment.


El Pútrids aquesta sortida hem aprofitat per retornar als jocs de taula i cartes i adonar-nos que a vegades val la pena tornar als orígens i abandonar les tecnologies, que ens ho podem passar molt bé igual! En la mateixa línia, van reflexionar sobre la sèrie Black Mirror, una sèrie que ens planteja extrems on pot arribar la nostra societat si ens guiem pels extrems i les tecnologies. Tot plegat, un cap de setmana de fer servir molt el cap i de reflexió.
Aquest cap de setmana el grup de Correcas va participar en el Carnival Show d'Hostalets de Balenyà, on van haver de crear-se una nova identitat i passar un seguit de proves per tal de deixar bocabadats al jurat, el senyor Constanci i la senyora Margareta!

Post a Comment

Més recent Anterior