Sortida d'Abril

El cap de setmana passat van anar a la casa de colònies Mas d'en Pedro a Cunit, Ens va fer molt de sol i tots els grups vam poder gaudir de la platgeta.

Els Llampecs van continuar amb la recerca de les relíquies i van arribar a trobar uns hippies per la casa amb els que van viatjar fins a Copenhague. Allà van anar fins a la platja on van estar fent diferents activitats per obrir i entrenar el cos i l'anima. Desprès un cop a la casa van seguir amb activitats per a relaxar-se i oblidar l'estres. Diumenge al matí aquests hippies els van entregar una corona de flor que els recordarà sempre tot el que van aprendre amb ells. Desprès d'això van fer uns punts de llibre molt, molt macos que podreu veure i gaudir dissabte a la paradeta de Sant Jordi de l'esplai.



Correcas van passar el cap de setmana a un nou món anomenat Limbo, en el qual han trobat a dos guardians que els han entrenat per a poder endinsar-se en aquest nou indret que ens depararà molts moments enigmàtics però molt divertits!


Llubas han estat buscant una carta amagada dirigida a ells per tota la casa: un cop l'han trobat han descobert que era una recepta! Seguint les indicacions han aconseguit cuinar un brownie boníssim que desprès han repartit a tot l'esplai. A la nit han jugat al caçafantasmes juntament amb Correcas. diumenge al matí, aprofitant el bon temps, han anat a jugar per la platja i remullat tot i que l'aigua estava gelada!


Per la seva banda, els Mendrucs també han tingut un cap de setmana molt i molt mogut! Dissabte per la tarda van seguir amb la seva recerca de la Eneri, una de les científiques que, com ells, havia naufragat a la Illa ara ja feia molt de temps. Primer de tot es van trobar amb un parell de cuiners i, per aconseguir treure’ls informació, els van haver d’ajudar a fer uns batuts de fruita! Van buscar les fruites per tot el bosc, van idear la seva pròpia recepta i ells mateixos van poder fer els batuts! Finalment van trobar la Eneri, que els va explicar que ha descobert el secret de la Illa: tots ells formen part d’un experiment social de la malvada companyia Mega-Zero, que durant molts anys ha fet arribar nàufrags a l’illa per poder-los estudiar en un entorn aïllat del resta de la societat. Ara, però, el pressupost de la companyia Mega-Zero s’ha acabat i han de reinserir tots els nàufrags a la societat, i per això els Mendrucs van haver de fer una sèrie d’activitats per veure si estaven preparats per tornar a la civilització! Per acabar, diumenge al matí també van anar a la platja i van estar tota l’estona jugant a diversos jocs d’equip... i fins i tot van poder banyar-se!!


 Els Çensus aquest cap de setmana han descobert el poble de Cunit i la seva gent fent una passejada. Gràcies a això hem ajudat un personatge conegut a descobrir d'on ve i què hi ha al seu poble. A més, han fet uns meravellosos punts de llibre per Sant Jordi i han pogut anar a la platja a gaudir de jocs i del bon temps que ha fet!


Aquesta sortida Pútrids han gestionat els diferents projectes que tenen en ment acompanyats de diverses dinàmiques. Han reflexionat sobre les seves pors i expectatives envers ser premonitors i el diuemenge han gaudit d'un meravellós dia de platja amb Çensus! Primer banyet de l'any!!





Post a Comment

Més recent Anterior