Sortida de Novembre! Quina passada!!! :)

Aquest cap de setmana l'Esplai Oriols ha anat a la fabulosa casa de colònies Mas Banyeres, a Centelles. La casa es troba en plena natura i té uns entorns gegants i espectaculars: àmplies esplanades de gespa, un sorral amb taules de ping pong... i una granja amb animals!!
I sí, feia molt i molt fred, però això no ens ha impedit fer activitats a l'exterior i passar-nos-ho d'allò més bé!




Els Llampecs van tornar a trobar-se amb els detectius i van poder complir una missió: trobar el testament de la senyora Àgata Trelawney per saber qui es queda amb la mansió i els terrenys. Van anar parlant amb diferents persones de la casa: el fill que volia ser hereu, la criada, el cuidador dels animals, el jardiner, la veïna i el cuiner. Després de parlar amb tots ells, van descobrir una sala secreta protegida amb raigs làser i van haver de passar tot esquivant els làsers fins arribar a la sala on estava amagat el testament. Però el testament estava escrit en un codi secret! Diumenge van dedicar-se a desxifrar-lo, i van veure que l'Àgata ho havia deixat tot a una protectora d'animals!
Com que ho van fer tan bé, els Llampecs van pujar de nivell a l'agència Huxlon! Quines missions els esperen ara?




Els Correcas, per la seva banda, van anar a la casa on havia crescut l'X-Man i van conèixer a l'Anna Karenina Petrova, la seva segona germana. Allà, l'Anna els va fer superar diverses proves i els va ajudar a conèixer millor el seu misteriós germà. 




Als Llobatons, un personatge misteriós els va enviar el material que necessitaven per fer una activitat... però algú els el va robar! Van estar seguint un mapa del tresor i superant proves per aconseguir diners i poder recuperar-lo. Quan el van aconseguir, van crear un joc personalitzat a partir d'un taulell en blanc. Tot i el fred, van poder córrer i moure's tant com sempre!




Els Mendrucs, després de setmanes d'expectació, van arribar a l'illa de Tahiti amb el seu creuer turístic. Però sorprenentment, després d'una bona estona fent activitats per conèixer l'illa i aconseguir les fotografies més espectaculars (fins i tot van construir un pal de selfie!) van adonar-se que el seu vaixell els havia abandonat! Seguidament van descobrir que en realitat es trobaven a la llegendària Illa Negra i van conèixer l'Eneri, l'Audrey i l'Stanley, tres científics d'una companyia secreta que havien arribat a l'illa feia 10 anys per investigar els fenomens sobrenaturals que hi tenen lloc. Ara, hauran de col·laborar tots junts per resoldre els misteris que amaga l'illa i aconseguir escapar-ne tots junts!
I, pel matí, van haver d'anar lligats tota l'estona amb una parella! Van fer activitats variades d'aquesta manera, i així van aprendre que la coordinació entre persones és molt important!


Per la seva banda, els Çensus van començar fent una macro-gimcana que estava composta per 140 proves! De totes aquestes, havien d'intentar realitzar-ne el màxim possible en només una hora, per així anar sumant punts i ser l'equip guanyador. 
Pel matí, van tornar a aparèixer aquells tres personatges tant curiosos que havien conegut ja a la primera sortida: la Camionera, el Pintor i el Militar. Van trobar un joc molt semblant al Monopoly però que estava format per situacions de la vida dels personatges, un fet ben curiós i estrany.
Amb tot això, també els va donar temps a dedicar unes hores a l'estudi, doncs cal formar-nos activament i sense parar per poder acabar sent allò que volem!



Els Pútrids, durant el dissabte, van estar fent una dinàmica sobre resolució de conflictes i van poder parlar sobre diferents situacions en què es troben i els preocupen del dia a dia. A la nit van aprofitar per jugar una estona sota la llum de la lluna i el fred de novembre i acabar el dia reflexionant amb la cançó "Los hijos del hambre no tienen mañana" i fent una activitat d'introspecció i autoconeixença. Van dedicar el diumenge a preparar projectes i parlar de com volen enfocar el nou curs, i per acabar la sortida van fer una petita excursió per aprofitar el bon dia que feia. 




Com podeu veure, va ser una sortida d'allò més variada. I el fred no va fer res més que cohesionar-nos encara més! 
Tot plegat, un cap de setmana que ens omple d'energia i de ganes de seguir compartint estones i fent créixer el món de l'esplai!

Post a Comment

Més recent Anterior