Última sortida de l'any!!

Aquest cap de setmana vam anar a la casa de colònies Eurostage, a Caldes d'Estrac per fer la última sortida de l'any!

El Llampecs vam dedicar tot el cap de setmana a preparar la superactuació que de Nadal de dissabte que ve. També vam estar fent excursions per la muntanya descobrint i investigant misteriosos estruços, explorant els límits de la casa de colònies i jugant a moltíssims jocs i activitats.



Els Correcas es van trobar amb l'Alegria i la Tristesa que havien sortit de la Sala de Control i havien perdut els sentiments d'una família. Els Correcas es van ajudar a trobar els membres de la família i posar-ho tot en ordre. Després van preparar l'actuació de Nadal i més tard van poder acabar d'expressar tota la seva creativitat amb un vall al ritme del Bang Bang!

Els Llobatons van estar realitzant un seguit d'exercicis per aprendre a sobreviure a la selva. Després van començar a l'actuació de Nadal que van seguir repassant el matí següent. Per la nit van jugar al contraband aconseguint transportar amb molta cautela alguns objectes sense ser interceptats.

Aquest cap de setmana, els Mendrucs han fet la primera expedició per l'Illa Negra! Han explorat nous racons de l'illa i han trobat personatges molt especials als que han hagut d'ajudar. Més tard, han fet un simulacre per preparar-se per un possible desastre natural; han hagut de decidir qui podria sobreviure dins dels búnkers i qui s'hauria de quedar fora, tot defensant els seus arguments. I a la nit, ho han hagut de posar en pràctica doncs ha arribat una tempesta torrencial! I han dedicat tot el matí a preparar la representació de Nadal. Ha quedat brutal!!


Els Çensus hem passat un cap de setmana prou curiós. El vam començar preparant una súper representació de Nadal la qual delitarà i emocionarà a tots i a totes aquest dissabte. Per altre banda, vam realitzar un càsting una mica estrany doncs no sabíem com i per quina raó hi havíem arribat. VA resultar ben estrany torbar un full/contractes signats per gent aliena a nosaltres que deia que simularien ser els nostres familiars, gent coneguda del món polític, etc... El diumenge al matí es va encarar ja el projecte de l'obra de teatre. Ja sabem per quins personatges està formada la obra, quines comissions es necessiten per tirar endavant i l'últim però el més important que es la nostra motivació i entusiasme, el que farà rutllar i tirar endavant l'obra.


Els Pútrids aquest cap de setmana ens hem centrat en el Nadal i les seves parts positives i negatives, hem parlat de possibles conflictes que s'organitzen per aquestes èpoques i entre tots hem mirat de donar-los la volta per tant que fossin menys feixucs. Hem acabat de perfilar els projectes del trimestre i a la nit hem parlat sobre el sexisme arrel d'un vídeo i reflexionat sobre les seves possibles conseqüències. Durant el matí de diumenge hem preparat la representació de Nadal i, en la línia dels Pútrids podem dir que sortirà genial i tots en podrem extreure alguna cosa.






Post a Comment

Més recent Anterior