I així va anar la primera sortida...

Aquest cap de setmana l'esplai Oriols hem anat a la Farga del Montseny a Sant Celoni. Tots els grups ens ho hem passat moooolt bé i hem gaudit moltíssim.

Els Llampecs van conèixer a tres detectius, l'agent 006,018 i 013 que eren part d'una agència de detectius anomenada Huxlon. Per tal de poder formar part d'aquesta super agencia i ser detectius també van estar realitzant varies proves que van superar amb èxit. Diumenge al matí tot el grup de detectius van decidir anar d'excursió pel bosc a veure si descobrien alguna cosa interessant. 



Els Correcas van conèixer els científics Marie Curie i Pasteur que els van fer un seguit de proves per tal de determinar si eren adequats per ser els subjectes del seu revolucionari experiment científic. Un cop superades totes les proves els van explicar que ells haurien de crear i construir un món paral·lel... Com serà?




Els Llobatons es van convertir en uns espies en potència per tal d'evitar un atac organitzat en contra de l'esplai! Els agents H, G i L han estat enviats per entrenar-los! Han estat fent proves per demostrar les seves variades capacitats al llarg de tot el cap de setmana. El diumenge van estar pensant en totes les activitats que volen fer durant aquest any. 




El nou grup de branca va començar la sortida amb alguns jocs per anar-se coneixent millor. Després va participar en un concurs de la tele que els va servir per decidir que el seu nou nom seria el de Mendrucs!! Al dia següent van anar a donar una volta pel bosc, per on van poder també fer diversos jocs.



Els Çensus hem tingut una primera sortida per debatre sobre el curs que es presenta i alhora conèixer tres personatges molt curiosos i divertits. S'han començat a pensar quins projectes es poden encara aquest nou curs i han sortit idees interessants i diverses! Encarem el curs amb moltes ganes i energia i n'estem segurs i segures que creixerem i sortirem amb mil anècdotes a les nostres butxaques. 

Els Pútrids han fet activitats sobre la rutina i s'han adonat de que és molt important no fer per poder fer! També s'han perdut pel desert... i poc a poc veurem si durant aquest curs troben el seu camí :)

Dissabte que ve tornem amb més, però no millor, perquè és impossible!!:)




Post a Comment

Més recent Anterior