PRIMER DIA!

Avui els guanyadors del tiquet daurat han pogut gaudir d'una magnífica jornada a la Fàbrica de Xocolata i Llaminadures d'en Freuderic. Els infatns han conegut als treballadors de la fàbrica, els xumba-xumbes, que els han acompanyat al llarg del viatge. Un cop allà han conegut a en Freuderic i la Freuderica que els han fet un discurs de benvinguda molt emocionant. Al llarg dels següents dies els infants coneixeran més a fons la fàbrica i els misteris que amaga...

Per altra banda, els Llampecs han arribat a la escola de màgia Witcharty Wizardry on han descobert que són els últims mags de les tres grans dinasties Erindor, Smirtinoff i Ruskeylaw. Què els depararà el destí?

Els Correcas han començat les proves d'aptitud per determinar la seva facció. Han hagut de provar la seva sinceritat, altruisme, cordialitat, intrepidesa i erodició per descobrir quines qualitats se'ls donen millor.

Per la seva part, els Llubas, han descobert l'equip d'exploradors de la Operació Pollastre, una missió SUPER secreta que els portarà a viatjar a través d'una porta intergalàctica a diferents mons. En el primer món han descovert que els animals tenien els humans com a mascotes i han participat en un concurs de mascotes televisiu. Ara ja tenen una alatra pista per a seguir endavant!!

Els Çensus han començat a investigar qui és l'assassí de la iaia Çensuria, que va morir i va deixar una GRAN herència. Com l'haurà repartit? Us seguirem informant. 

1 Comentaris

Unknown ha dit…
Moltes gràcies! ¿Se sabe algo de los de "Vascongadas"?
Més recent Anterior