Campaments 2015

Com ja sabreu dissabte passat vam anar de sortida a Sant Quirze de Besora d'acampada!! Ha estat un cap de setmana molt intens on hem viscut moltíssim aventures.


Els Llampecs després d'haver completat la llegenda del Gran Llampec van anar a la recerca d'aquest gran i misteriós llamp. Van endinsar-se a les profunditats del bosc i seguint una llum van arribar una esplanada on van trobar aquest objecte tan estrany que produïa una mica de calfreds. Encara no saben ben bé per a que serveix ni quin és el seu poder, però segur que ho descobriran!

Els Correcas van anar al anys 60 on can conèixer a dues hippies de la comuna de Riverside. Van estar aprenent un munt de coses relacionades amb aquest moviment per tal de que no desaparegués al llarg del temps. Entre la pau i l'amor que es respirava van descobrir que una de les hippies era un antiga concursant del concurs que havia adoptat una falsa identitat però que finalment els va ajudar a trobar una part del codi que servirà per destruir el programa. Aconseguiran escapar del concurs?

Els Llobatons van fer la seva última batalla com a tripulants de la nau especial Serenity per tal d'expulsar els Sylons. Després d'haver entrenat molt dur els van poder immobilitzar amb l'ajuda de l'aigua i els van enviar al cometa superespecial que se'ls ha emportat i la Terra ja és lliure per fi de Sylons.

Çensus havien comunicat als líders mundials que ells no estaven infectats i que per tant els podien anar a salvar. Un helicòpter va vindre fins a l'illa però hi havia un problema...Es trobava a l'altre punta i per poder accedir-hi van haver de passar per un seguit de proves supercomplicades. Al final van aconseguir salvar-se tots i fugir en helicòpter.

Els Pútrids per fi amb l'ajuda del personal reial van descobrir qui eren els assassins de l'antic rei de Myvath, els seus consellers!! Davant d'aquesta descoberta van haver de prendre ells el poder i decidir raonadament quin sistema polític volien que regnés a partir d'ara: República parlamentària! Aviat emprendran un viatge a terres llunyanes per comunicar les noves a tot el regne Myvath!

Diumenge una mare no aconseguia de cap manera que la seva filla menges qualsevol cosa que no fos pasta i pollastre. Per aquesta raó la mare va cridar al super-iaio que amb la seva saviesa ens va explicar a tot la història de que fa uns anys va haver una gran trobada dels 5 regnes dels chefs més famosos de tot el planeta que volien demostrar que els seus plats i regne eren els millors del món. Aquests regnes eren els làctics, carn i peix, hortalisses i verdures, dolços i la pasta i els llegums.
Després de passar dures proves i d'aconseguir els seus aliments predilectes van intentar construir el Gran Plat però un cop s'hi van posar es van adonar que no era possible fer un plat amb només un tipus d'aliments.  Aleshores van decidir que el millor plat seria fer una paella amb tots els ingredients ja que aquest seria el plat més equilibrat de tots! Amb aquesta història la nena va entendre que s'ha de menjar de tot.






Post a Comment

Més recent Anterior