Les colònies l'Esplai Oriols continuen de meravella!!

Hola hola famílies i amics de l'Esplai!

Les colònies segueixen rutllant deliciosament! Ahir els visitants van conèixer més a fons la fàbrica i els seus treballadors, els estrambòtics xumba-xumbas. Els nens i nenes, separats per gremis, van anar passant per cada departament de la fàbrica i els xumba-xumbas els van explicar com funcionen les diferents màquines. Amb activitats adaptades al funcionament de cada màquina diferent, els visitants van ajudar als xumba-xumbas a activar-les.

Però... a la nit la història va donar un gir inesperat! El Freuderic va revelar la raó vertadera darrere de la visita: necessita més treballadors per la fàbrica per augmentar la producció, i farà el que faci falta per aconseguir-los perquè està desesperat! Així doncs, davant l'estupefacció de tots els infants, el Freuderic els ha comunicat que s'hauran de quedar tancats a la fàbrica treballant i no podran anar al Parc de Llaminadures! Els nens i nenes han estat esclavitzats!! A més a més, s'ha revelat que els xumba-xumbas actuals fa 10 anys també eren visitants de la fàbrica i que el Freuderic també els va raptar! La Freuderica va intentar calmar el Freuderic i fer-lo canviar d'idea, però ell no s'ha volgut doblegar. 

A més a més, avui el Freuderic ens ha informat que la nostra primera feina com a treballadors de la fàbrica serà anar de ruta pels voltants a buscar uns ingredients súper especials i perillosos per activar unes màquines mil·lenàries que hi ha a la fàbrica. Quin cansament!! La Freuderica, que és una experta en geografia i cartografia, ens ha explicat amb un mapa què haurem de trobar exactament i on.

Per la seva banda, al llarg d'aquests dies els Llampecs han fet un tour per l'Escola de Màgia i han pogut jugar a quidditch amb les seves noves escombres, han après trucs de màgia, han fet encanteris que han pogut apuntar en el seu nou llibre de màgia.

Els correcas han acabat les proves per determinar la facció a la qual pertanyen, han rebut els diplomes corresponents. Enmig de tot això han estat bombardejats misteriosament: què està passant? Per si un cas l'amenaça es repeteix, han començat a entrenar-se en grup.

Per una altra banda els llobatons han seguit viatjant pel portal intergal·làctic a altres móns. Han visitat un món d'indígenes espantats pel sol i la calor, i un altre habitat per una civilització semblant a la romana, on han participat també en uns jocs olímpics.

Çensus, en el seu gran joc de rol, ja s'han pogut presentar com a personatges i anar descobrint poc a poc les coartades dels diferents personatges i alhora els secrets més profunds de la família. Per canviar una mica d'aires, han fet una excursió al llac, prèvia a la gran ruta.

Demà comença l'esperada aventura de les rutes pels diferents grups de l'esplai. Ens esperen uns dies molt durs de caminar però els estem enfocant amb moltes ganes i energia: la calor no ens aturarà! Ens mantindrem hidratats amb les cantimplores i fonts durant la caminata. 

Us anirem informant al llarg dels següents dies.






I TENIM NOTÍCIES DE PÚTRIDS DES D'EUSKADI!

Ja porten tres dies del seu viatge a Euskadi. Han trepitjat Bilbao, Gernika, Lekeitio i Mutriku, i tot i que han estat els dies més durs de la ruta, s'ho estan passant d'allò més bé. Encara els queda una setmana d'aquest viatge tan especial plena d'emocions i experiències inoblidables per viure. 

Us seguirem informant de totes les colònies al llarg d'aquests dies.

1 Comentaris

Anònim ha dit…
Monis de grans i petits...no us amoineu pels detalls, no cal molta literatura, els pares i mares amb saber q tot va be, en tenim prou.
Molta energia..
Gracies
Més recent Anterior