Llampecs, Correcamins i Llobatons ja han tornat de ruta!!

Avui per fi Llampecs, Correcas i Llobatons han sopat junts a la casa de colònies després de 3 dies! Després de molts dies caminant sota el sol abrasador, els infants han pogut banyar-se a la piscina i dormir en un matalàs. Encara no ens acabem de creure que ja hem superat la ruta!!

Els Llampecs van anar diumenge a Sant Dalmai, passant pel Volcà de la Crossa, que té un dels cràters més grans d'Europa. Es van cansar molt però tot i així van gaudir d'una caminada magnífica, van dormir en un gran poliesportiu, van superar la por a dormir fora de casa i es van convertir en uns excursionistes de primera!

Els Correcas van anar el primer dia al Castell de Farnés, on l'endemà hi van pujar i van poder gaudir de les meravelloses vistes. Al següent dia van fer camí cap a l'ermita de Castanyet per una senda boscosa. El dia d'avui ha sigut molt dur perquè ha tocat molt el sol i ja teníem ganes de tornar a la casa. En aquesta ruta els Correcas s'han superat.

Els Llobatons han el recorregut invers als Correcas; el primer dia van anar a dormir a Castanyet i ahir van dormir al Castell de Farnés. Degut a la onada de calor i el cansament generalitzat, finalment no vam anar a dormir a l'ermita d'Argimont sinó que ens vam quedar al castell. Però per tal de trobar un nou repte ens vam atrevir a fer el Trencacames, una ruta pedregosa amb una pendent al·lucinant. 

Per la seva banda, els Çensus encara segueixen amb la seva travessa monumental per la ruta de les deu ermites. Ho han visitat tot! Han anat a Castanyet, Argimont, el Castell de Farnés i Santa Bàrbara. No hi ha res que els aturi! Demà tornaran a la casa i podran explicar-nos la seva aventura en detall.



Poc a poc ja anem recuperant el ritme a la Fàbrica de Xocolata. Després de la traïció del Freuderic ara fa uns dies, haurem de veure ara què ens té preparat.


2 Comentaris

Anònim ha dit…
Moltes gràcies per la crònica!! S´agraeix molt saber què feu i veure les fotos.

Ànims a tots i que continueu gaudint l´aventura!!!

Mayte
Anònim ha dit…
Compartim el comentari de la Mayte!
I felicitats al redactor/a! Escrius de meravella!!!
Una abraçada a tots! Nens i Súpermonitors !!!
Anna
Més recent Anterior