Les colònies ja s'acosten a la seva fi! I els Pútrids ja han tornat d'Euskadi!

Ahir, amb l'ajut de la Freuderica i els nous treballadors de la fàbrica, el Freuderic va entrar en raó. Els treballadors van trobar una sèrie de pàgines del diari del Freuderic, que detallaven la seva transformació des de nen humil fins a director obsessionat en el rendiment de la fàbrica. Es va adonar que ell sempre ha sigut una bona persona i que la seva dèria malaltissa per augmentar la producció a qualsevol cost era deguda a la pressió i control dels amos de la fàbrica, els malvats executius de l'empresa. Treballadors, Freuderic i Freuderica van decidir rebel·lar-se contra els executius i acabar amb el seu regnat de terror. Pretenen alliberar la fàbrica i tornar-la als seus orígens, quan era una font d'alegria i felicitat tan pels seus treballadors com per la resta del món.

Avui, tots junts han començat el seu pla per derrotar els executius. Després d'una sèrie de proves, han trobat les dades personals dels directors de les altres quatre fàbriques d'arreu del món, situades a la Xina, la Índia, Anglaterra i Rússia. Tots junts han fet una video-trucada amb els quatre directors. En explicar-los la situació, els quatre han decidit prestar la seva ajuda al Freuderic i la seva fàbrica. Demà vindran a primera hora per ajudar-los a preparar-se contra l'imminent arribada dels executius! Com resultarà l'enfrontament??








Per la seva banda, avui els Pútrids per fi han tornat del seu súper viatge a Euskadi!! Han passat ràpid per casa i tot seguit han pujat a la casa de colònies, on ens han explicat totes les seves peripècies i aventures. Estan tots encantats!!!






Ens fa molta pena que les colònies ja s'estiguin acabant... Però els infants tenen mil ganes de tornar ja a casa i explicar-vos-ho tot!! Demà acabarem la història de la Fàbrica de Xocolata d'en Freuderic, prepararem les actuacions de la nit i farem discoteca!!

Ens veiem a la tornada! 17.30 a l'Esplai!

2 Comentaris

Anònim ha dit…
Però què xula que és aquesta aventura! Estem enganxats a les vostres cròniques!!! Moltes gràcies per fer gaudir tant als nostres fills i filles ...visca els i les monis!
Anònim ha dit…
Moltíssimes per les cròniques i les fotografies perquè alleugereixen l'enyorança!
Més recent Anterior