L'Esplai es prepara pel Nadal amb una inoblidable sortida a Centelles!!

El desembre ja fa dies que ha arribat, i l'Esplai Oriols ho ha celebrat aquest cap de setmana anant de sortida!! 
Per primer cop en molts anys hem decidit canviar d'aires i, en comptes d'anar al Molí de la Riera, hem anat a Mas Banyeres! Gràcies a l'immens entorn verd que envolta la casa hem pogut mantenir-nos moguts tot el cap de setmana i així evitar agafar fred! Això sí, també hem hagut d'anar ben abrigadets!!

Com cada desembre, els grups van dedicar una bona estona a preparar l'actuació de Nadal del proper dissabte. Estan sortint coses increïbles!!
Però, evidentment, no va ser l'únic que van fer durant el cap de setmana...




Els llampecs van carregar les piles del núvol per poder seguir viatjant en busca de la Llegenda, i se'n van sortir prou bé! Després van fer activitats relacionades amb el Nadal per tal de preparar el dissabte... ja veureu! Tot i el fred, no van parar de ballar, córrer i jugar en tot el cap de setmana!

Els correcas van seguir amb el programa de televisió en el quan participen, i van tornar a viatjar en el temps. Aquest cop, però, no van arribar al seu destí, sinó que van ser interceptats pel Danger i la Dangera, dos robots enviats pel programa mateix amb la intenció de posar les coses una mica més difícils!! I, evidentment, també van estar preparant la seva gran actuació de Nadal.

Els llobatons, per la seva banda, van seguir amb la seva missió de salvar el Planeta Terra de la radiació produïda pels experiments dels Sylon, l'exèrcit alienígena invasor. Viatjant al planeta Buzz van trobar la científica Cassandra Vuvuzzi, que els va ajudar a trobar una solució: unes plantes especials que absorbeixen la radiació! Cada llobató va plantar una planta en un test decorat per ells, i ara l'han de guardar al seu camerino de la nau durant aquests dies i cuidar-la perquè creixi bé!! 

Els Çensus van fer un gran joc de rol que els va transportar a una altra galàxia! Després van preparar Nadal, i per la nit van cantar i ballar amb els pútrids! I pel matí, més i més jocs de cohesió!

Els pútrids, aquesta sortida, es van centrar en l'educació emocional. Han pogut compartir sentiments, identificar emocions i ser capaços de deixar-se anar davant els més propers. També van dedicar una estona als seus projectes, així com a l'actuació que us ensenyaran el dissabte que ve!

Post a Comment

Més recent Anterior