I per acabar el novembre de la millor manera...

... Excursioneta a Aiguafreda, a la casa de colònies la Llobeta!

Els Llampecs, juntament amb en Tomeu, la Tikilike i la Isidora van haver de realitzar proves per tal que el núvol transportador tingués suficient energia positiva per tal de poder anar en busca de la llegenda del Llampec Gegant. També van haver de crear unes polseres que els permetria viatjar i no tenir por!

Els Correcas es van adonar que no sabien de què tractava el programa televisiu al que s'havien apuntat a l'excursió anterior. Després de fer una reflexió, conèixer totes les informacions i veure el Laberint dels Atrapats (dins el programa) van començar amb l'Etapa 1. Van viatjar en el temps a París en temps de la Revolució Francesa, on van ser segrestats per un jov idealista, juntament amb maria Antonieta, i van ser obligats a fer diverses proves per tal que Maria Antonieta s'adonés de les penúries que passen els habitants de París. Després de convèncer el rei Lluís XVI que les coses havien de canviar, ell va acceptar el canvi a canvi que ells li entreguessin els lingots d'or que ell mateix havia amagat.

Continuant amb la seva missió intergalàctica, els Llobatons van viatjar fins al planeta Nèbula per ajudar al seu comandant a escapar de l'empresonament dels Sylon. Van haver de col·laborar tots junts per tal d'evitar ser descoberts. i finalment van trobar el comandant i el van alliberar. La missió va ser tot un èxit, i el comandant els va explicar un descobriment molt important: el punt dèbil dels Sylon és l'aigua! Ara, haurem de viatjar a altres planetes per trobar algun científic que ens ajudi a idear la manera d'aprofitar aquesta debilitat!


Els Çensus van haver de buscar un ingredients per a la cura de la invasió zombie, i tot i que no vas er fàcil, van acabar-ho aconseguint! Més tard van pensar projectes de cara a fer durant el curs i a la nit van fer una activitat molt guai amb els Llobatons i després van fer una cançó i van reflexionar i debatre sobre el tema de la violència de gènere.


Els Pútrids van avançar el seu projecte (que de moment encara no us revelarem...!) de cara a aconseguir diners pel viatge que realitzaran aquest estiu. Més tard, van tenir reunió amb el Consell de Savis de Myvath i van ajudar als habitants del poble de la Llóbeta. Gràcies a això van aconseguir Mythrums, la moneda de Myvath, i van poder comprar estris que seran útils per quan la gran batalla comenci. A la nit van fer una reflexió sobre la motivació, el significat de la vida i com d'important és tenir ganes de tirar endavant.

Diumenge vam decidir aprofitar el solet i fer una activitat conjunta tots l'esplai sencer!

Els habitants de l'Illa Mirall van agafar tots plegats un vaixell per anar fins l'Illa Central, on tenia lloc la Trobada d'Illes de l'Arxipèlag d'Aigüesclares. Però per culpa de l'alcalde i l'alcaldessa, que no saben llegir mapes, el vaixell es va perdre i van anar tots a parar a l'Illa Catxalot. Allà, es van trobar amb unes cares conegudes: els pirates que havien ajudat l'altra vegada!!

Els pirates est robaven a l'illa en busca d'un tresor molt especial, i una vegada més van demanar l'ajuda dels vilatans de l'Illa Mirall. Col·laborant amb uns indígenes de l'Illa, la tasca va ser bufar i ser ampolles! Tots els grups van trobar un mapa i al final va resultar que no hi havia un sol tresor, sinó quatre! Molts contents els pirates ens van donar indicacions per tornar a casa i van marxar, però no sense prometre abans que algun dia ens faran una visita a la nostra illa!


Post a Comment

Més recent Anterior