Trobada d'Esplais de la Zona 2!! / Sortida Pútrids!!

El passat cap de setmana va tenir lloc un dels esdeveniments esplaiers més importants de l’any!! Va ser la Trobada d’Esplais de la Zona 2, una sortida que va reunir més de 350 persones de 8 esplais diferents de la nostra zona, l’Esquerra de l’Eixample. Va tenir lloc a l’Euro Stage, a Caldes d’Estrac; una casa de colònies immensa amb bungalows, zona d’acampada, espais verds i un camp de futbol gegant.

Nenes, nens, joves, monitores i monitors es van reunir per fer front una vegada més a l’Antizona, una organització malvada que va en contra de tots els valors de la Zona 2 i té com a objectiu acabar amb nosaltres. Per culpa seva, vam acabar tots atrapats dins una màquina del temps, viatjant per diferents èpoques i coneixent desenes de personatges icònics. Finalment, amb l’ajuda de tots aquests personatges i també d’uns científics molt intel·ligents, vam ser capaços de tornar al nostre temps i derrotar l’Antizona una vegada més! I tot això sota un sol espatarrant!


En global, va ser un cap de setmana molt intens! Al llarg dels dos dies vam poder conèixer gent nova, fer nous amics, aprendre maneres diferents de fer les coses i descobrir que hi ha moltes més persones que, com nosaltres, van cada dissabte a l’esplai a passar-s’ho bé i compartir noves experiències. 






Per la seva banda, els Pútrids aquest cap de setmana han fet la seva primera sortida sols a la casa de colònies El Pinar, a Canyelles. S'han barallat pel poble de Myvath, han recuperat la seva memòria després d'un accident, han treballat en un dels seus projectes de curs... Però sobretot, sobretot, han viscut un cap de setmana ple d'emocions i complicitat, de conèixe's una mica més i de fer una mica de preparació de convivència abans del viatge de l'estiu! El solet d'aquests dies ens apropa cada dia més a les vacances i als dies màgics que ens esperen... Quines ganes!



Post a Comment

Més recent Anterior