Primera sortida sota un sol d'estiu

Benvolgudes famílies esplaiares! El cap de setmana del 25-26 d’octubre vam fer la primera sortida de l’any a Ocata, aprofitant els últims dies de calor i de sol de la temporada! Fins i tot vam poder visitar la platja i creure’ns que l’estiu encara no havia acabat!

Els Llampecs van començar a conèixer uns personatges molt curiosos que els van explicar la llegenda del Gran Llampec... Caldrà moure cel i terra per tal de trobar-lo!




Els Correcas van inscriure’s al gran concurs on van haver de lluitar contra la “meravellosa” Wanda Wonderful... Aquest concurs els portarà de bòlit! Caldrà molta motivació i ganes per tal de poder guanyar!


Els Llobatons van iniciar el seu centre d'interès dins el món dels aliens i les naus espacials! Van ser reclutats per la Resistència terrestre amb l'objectiu de formar una tripulació que explori l'Univers en busca de nous avenços científics que ajudin a salvar la Terra i enderrocar el govern tirà dels Sylon!
El diumenge van aprofitar i van passar una bona estona a la platja!



Els Sençus (primer de tot, van triar nom, ueeeee!) i després van descobrir que són els escollits per a trobar els ingredients que formaran la cura de la infecció zombie de la zona! Necessitem la seva ajuda! També van trobar temps per pensar algun projecte per a fer durant l’any ara que ja són un grup branca. 



Els Pútrids van endinsar-se dins el món de Myvath i van presentar-se en societat com a nobles dels seus reialmes per tal de demostrar les seves qualitats de lideratge i donar motius per a ser el nou rei de Myvath. 

També van començar a pensar quins projectes fer aquest any i a planejar una mica el seu primer curs com als grans de l’esplai!


En resum, ha estat una sortida molt profitosa i que ens ha fet començar el curs de la millor manera, amb moltes ganes d’esplai i del següent dissabte!

PD: Recordeu que el proper dissabte dia 8 de novembre és el dia de l’amic, i com a tal, tots els infants estan convidadíssims a portar les seves amigues i amics per tal que puguin conèixer el món de l’esplai des de dins!

Post a Comment

Més recent Anterior