Ara sí, l'Esplai ha tornat a començar!!!

I..... l'esplai ha tornat a començar!! 
Aventura, diversió i alegria han sigut els ingredients d'un primer dia màgic!!

Mentre ens reuníem amb els alcaldes i ciutadans de L'Illa per intentar trobar una solució als desperfectes que havia causat l'última tempesta, uns pirates que que acabaven de naufragar ens han interromput i han exigit la nostra ajuda. Si bé al començament ens han semblat una mica bruscs, a mesura que avançava el matí hem anat veient que la seva actitud desagradable era només una façana i que en realitat tenen molt bon cor!
Així doncs, amb l'ajuda d'una parella de mercaders xinesos hem buscat les peces necessàries per construir el vaixell i els pirates han pogut tornar a la mar! Esperem tornar-los a veure aviat!

Després d'aquesta aventura, era l'hora de que els infants descobríssin... els nous monitors de cada grup!! Com que aquest any ha sigut molt difícil fer quallar els equips, al final els hem fet a sorts, utilitzant una màquina escurabutxaques portada expressament de Las Vegas!! Quins crits, quanta emoció!!

Durant els últims minuts els infants, monitors i monitores de cada grup ens hem pogut conèixer millor, però esperem que vingueu tots a la sortida del proper cap de setmana per poder fer encara més coses junts!!!



Post a Comment

Més recent Anterior