Tercer dia de Colònies!

Després de dos dies intensos actuant com a ninges i endinsant-nos en la història de l’Escola Kadhâmont, els infants de l’Esplai Oriols han pogut centrar-se en les pròpies aventures dels diferents grups.

Avui els Llampecs, després d’endinsar-se dins el Món Medieval, tots plegats han creat el seu propi joc on tots els gremis (Trobadors, Ramaders, Forners i Ferreters) ho han donat tot, amb molta energia i il·lusió!

Els Correcas han descobert una sèrie de pistes que els han portat a conèixer el rei Poptus, el culpable que els seus amics ja no visquin al regne marí. Els infants s’han ofert a ajudar-los a combatre el Poptus i a tot el regne dels Cefamolúpedes per a poder tornar al seu lloc d’origen. :)

Els Llobatons han seguit jugant al Llubanji, un joc de taula màgic que aquest cop els ha portat al Hammok, el restaurant que ja van visitar ara fa quatre anys. Allà s’han retrobat amb els famosos cuiners del restaurant, que els han demanat la seva ajuda per cuinar un plat molt especial: galetes de xocolata i taronja, que han pogut compartir amb la resta de l’Esplai a l’hora de sopar!

Els Pútrids han continuat el programa d’el Gran Pútrid amb activitats artístiques com la natació sincronitzada i danses diverses com la salsa, el country i balls medievals! Tot plegat amb molta motivació i ganes d’aconseguir guanyar el concurs!

Des de l’equip de monitors us expliquem que, considerant les previsions de tempesta i calamarsa que s’esperen per a demà, hem decidit escurçar la ruta un dia i per tant sortirem dilluns enlloc de diumenge! I així tot ens sortirà bé! 








Els Zambos ens han dit que ja s’han instal·lat a Benasque i han fet la seva primera excursió. Tot i que era molta pujada han vist unes vistes precioses! I demà els espera un dia d’emocions increïbles! Us continuarem informant!




Fins demà, amics i família!

Post a Comment

Més recent Anterior