La Khâdamont obre les portes!!

Ja fa dos dies que l’escola Kâdhamont ha reobert les seves portes. Ahir, els infants van poder conèixer els professors de l’escola i van familiaritzar-se amb les diferents regions: Taiabana, Tora Tora, Shokhavento i Lashmatash; coneixent les seves llegendes i entenent els motius pels quals havien estat escollits per aquesta tan important promoció de l’escola.

Avui han començat les classes i, dividits per Katsuies (Llampecs i Correcamins) i Hakames (Llobatons i Pútrids) han après les diferents tècniques ninges de lluita, art, missatges secrets, el fer servir els palets xinesos i la relaxació mitjançant el ioga.

També han pogut conèixer millor la cultura de les seves regions: Dracs, Grulles, Tigres i Pandes. Han conegut la seva cançó, s’han fet els khanjis i han pogut sentir-se veritables ninges aprenent els kates que reserven en algun cas especial d’atac.

Alguns ja s’oloren que les coses començaran a canviar quan es descobreixi el per què d’una regió negre que surt el mapa i de la qual cap professor en parla...

Fins avui, el temps ens ha acompanyat i hem pogut gaudir (potser massa) del sol de la Garrotxa i tenim moltes ganes de continuar passant-nos-ho així de bé fins el dia 27!





Els Zambos han arribat a Aragó, i tot i que estan sota la pluja; estan bé i esperen que el temps els millori durant les propers dies!



Molts petons des de la Khâdamont de part de tot l’equip de senseis i d’alumnes!

Post a Comment

Més recent Anterior