Comencen les Rutes!!!

Primer dia de ruta superat per tots els grups!!
Després d'estar uns dies a l'escola era hora de començar a caminar, viure mil aventures i veure paisatges impressionants.

Llampecs han fet una excursió de tot el dia a Sant Martí de Capsec! Després de 10 Km sense incidents han acabat la jornada amb tots els llampecs gaudint d'un fantàstic sopar medieval. 




Correcas han gaudit de les aigües dels Gorgs de Sant Pere Despuig després d'una llarga caminada. A la tarda s'han dirigit cap a Sant Martí de Capsec on passan la nit, agafant forces per demà a primera hora dirigir-se a la casa de colònies on encara tenen molts misteris per resoldre! 




Pel que fa a Llubas han arribat al seu destí després d'un llarg dia de caminar! Han disfrutat de vistes espectaculars i ara toca descansar i preparar-se per la següent jornada! :) 




Caminant i caminant Pútrids han arribat al seu destí. No ha estat una jornada fàcil però després de molt camianr han arribat al seu destí i ja preparen el seguent tram de ruta tot descansant envoltats de muntanyes i natura.

Pel que fa a Zambos, després d'un dia de relax i rafting han arribat al refugi d'Estos a 1800m!!!!! Per la tarda han gaudit de la piscina tot aprofitant el bon temps d'avui!! El sol a sortit després d'uns quants dies de pluja!







Ara tothom a descansar que demà a molts d'ells els espera un llarg dia de ruta!!!

Post a Comment

Més recent Anterior