Sortida del Novembre!!

Aquest cap de setmana passat l'Esplai Oriols se'n va anar de sortida!!! Els llampecs, correcamins, llobatons i pĂștrids vam anar a Hostalets de BalanyĂ , i els zambos a Collserola! 
Malgrat el mal temps, no ens vam deixar desanimar i vam realitzar un munt de jocs, activitats i reflexions. AixĂČ Ă©s el que va fer cada grup!!

LLAMPECS
Els llampecs, seguint amb la nostra idea de viatjar per diferents cultures per aconseguir enriquir el que serĂ  una gran companyia artĂ­stica, vam anar a parar al continent AmericĂ . AllĂ , vam haver de creuar una frontera custodiada per una policia molt seriosa, vam aprendre a diferenciar visualment un Inca d’un Asteca i ens vam fer amics de dos Inques que ens van ensenyar jocs tĂ­pics de la seva cultura.



CORRECAS
Els correcas vam seguir enfrontant-nos als reptes del concurs del moment: ‘La Cuina Al LĂ­mit’! El Sr. TxĂ­n, convidat del mes, ens va demanar informaciĂł sobre el Jurat, perĂČ no es podia aconseguir fĂ cilment. Primer havĂ­em de superar unes proves per demostrar que realment Ă©rem de confiança per conĂšixer els secrets mĂ©s obscurs del Jurat, com per exemple quants pĂšls s’han trobat als seus plats o quants dies a la setmana es veien amb el Ferran AdriĂ ! I el diumenge vam realitzar un sĂșper-mural de 'La Cuina Al LĂ­mit' que ens va quedar preciĂłs!



LLOBATONS
Dissabte a la tarda els Llobatons vam conÚixer la nova incorporació de l'Olimp, l'Afrodita, i la vam ajudar a posar-se en contacte amb el seu amor estimat. També vam debatre i reflexionar sobre dilemes importants que ens trobem al dia a dia i vam intentar donar solució a una sÚrie de situacions hipotÚtiques que se'ns van plantejar. A la nit vam fer volar la nostra creativitat a partir d'unes canyetes i unes espelmes, i ens van sortir unes figures de plàstic ben xules! I diumenge al matí vam anar a explorar els voltants de la casa, vam jugar a jocs diversos i ens vam sotmetre a una sessió de fotos de grup!



PÚTRIDS
Els pĂștrids aquest cap de setmana hem treballat les addiccions, i quina millor manera per fer-ho que participant al famĂłs programa de televisiĂł ‘Mi extraña adicciĂłn’! Mitjançant diferents proves, cadascuna centrada en una addicciĂł diferent, els nostres joves van anar guanyant diners i punts que, al final, els van servir per guanyar una entrada al glamurĂłs casino ‘Let’s Try It!", on van poder passar una nit d'apostes i estratĂšgies per guanyar mĂ©s diners. El diumenge vam fer una sĂșper reflexiĂł sobre el tema i vam acabar de perfilar el nostre sĂșper projecte de trimestre: la panera!



ZAMBOS
Els Zambos aquest mes ens tocava anar solets a fer la sortida! I va ser una gran sortida perĂČ passada per aigua! PerĂČ aixĂČ no va impedir que els zambos fessin totes les activitats que ells mateixos havien preparat; jocs d'arreu del mĂłn, jocs de confiança, de treball en equip... I per la nit el millor del millor: dos dels nostres feien anys i quĂš millor per celebrar-ho que bufar les espelmes tots junts!?!?




En definitiva, l’Esplai Oriols va passar un cap de setmana memorable malgrat la pluja i el fred. Quines ganes de que arribi ja la sortida del desembre!! :D








1 Comentaris

AnĂČnim ha dit…
que en som de macos i maques!!
MĂ©s recent Anterior